Merhaba
Aşağıdaki kod ile ilgili sayfa ve hücreye kayıt ekletiyorum.Benim sorunum kayıdı A ve B sütununda en sonki satıra yaptırıyorum .Fakat D:E sutünundaki formülleride yeni kayıt yapılan yere çektirmem gerekiyor.kısaca üst satırdaki formülü yeni kayıt yapıldığında alttaki kayıtada D:E sütununda bulunan hücreye vermesi ve her zaman içinde en altta toplam aldırmam gerekiyor.yardım lütfen...
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim kyt As Long
For txb = 1 To 2
If Controls("TextBox" & txb).Value = "" Then
MsgBox "Onaylanmadı." & vbLf & "Lütfen Boş Alanları Doldurunuz.", vbCritical, " UYARI"
Exit Sub
End If
Next txb
If WorksheetFunction.CountIf(Sheets("2012-01-GLR").Range("A2:A65536"), TextBox1.Text) > 0 Then
MsgBox "" & TextBox1.Text & " Stok Numarası Kayıtlarda Mevcut", vbCritical, " KAYIT YAPILMADI"
Exit Sub
End If
kyt = Sheets("2012-01-GLR").Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
Sheets("2012-01-GLR").Cells(kyt, "A").Value = TextBox1.Value
Sheets("2012-01-GLR").Cells(kyt, "B").Value = TextBox2.Value
TextBox1.Text = "": TextBox2.Text = ""
MsgBox " YAPILAN KAYIT İŞLEMİ BAŞARIYLA YAPILMIŞTIR ", vbInformation, " BİLGİ"
End Sub
Aşağıdaki kod ile ilgili sayfa ve hücreye kayıt ekletiyorum.Benim sorunum kayıdı A ve B sütununda en sonki satıra yaptırıyorum .Fakat D:E sutünundaki formülleride yeni kayıt yapılan yere çektirmem gerekiyor.kısaca üst satırdaki formülü yeni kayıt yapıldığında alttaki kayıtada D:E sütununda bulunan hücreye vermesi ve her zaman içinde en altta toplam aldırmam gerekiyor.yardım lütfen...
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim kyt As Long
For txb = 1 To 2
If Controls("TextBox" & txb).Value = "" Then
MsgBox "Onaylanmadı." & vbLf & "Lütfen Boş Alanları Doldurunuz.", vbCritical, " UYARI"
Exit Sub
End If
Next txb
If WorksheetFunction.CountIf(Sheets("2012-01-GLR").Range("A2:A65536"), TextBox1.Text) > 0 Then
MsgBox "" & TextBox1.Text & " Stok Numarası Kayıtlarda Mevcut", vbCritical, " KAYIT YAPILMADI"
Exit Sub
End If
kyt = Sheets("2012-01-GLR").Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
Sheets("2012-01-GLR").Cells(kyt, "A").Value = TextBox1.Value
Sheets("2012-01-GLR").Cells(kyt, "B").Value = TextBox2.Value
TextBox1.Text = "": TextBox2.Text = ""
MsgBox " YAPILAN KAYIT İŞLEMİ BAŞARIYLA YAPILMIŞTIR ", vbInformation, " BİLGİ"
End Sub