• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kayıt sorunu ve bir kaç sorun daha...

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
Arkadaşlar, useformda kayıt sorunum ve çözemediğim birkaç sorun daha var. Daha önce yazmama rağmen kimse yardımcı olmadı. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Sorunlar ekli dosyada anlattım. Şifre acalipto
Şimdiden teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Togglebutton sorunu hakkında açtığın konuda cevap vermiştim.
dosyada ilgili sayfanın fiziki durumu bazulmuş herhalde bunun için ilgili sayfayı taşı ve kapyalıyarak yeni bir sayfa oluştur o sayfada Togglebutton larını sil ve yeniden oluştur sonra önceki sayfayı sil ve yani oluşturduğun sayfanın adını değiştir. ben yaptım düzeldi

2-2007 için veri /bağlantıyı düzenle/bağlantıyıkes
2003 için düzeni /bağlantılar/bağlantıyıkes

aynı soru ile ilgili bir sürü konu açmışsınız. sarularınızı mesajınızda küçük bir açıklamasını yapınız zira dosyanızı her seferinde indirmek gerekiyor birde soru sorduğunuz dosyanın şifresini ve uyarılarını kendiniz kapatıp dosyayı öyle ekleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Togglebutton düğmesi sayfanın ortasında bir yerde bu düğmeyi aramak için insan baya uğraşıyor belkide bu düğmeyi sayfanın içinde kimse görmediğinden cevap alamıyor olabilirsiniz.

Teşekkürler

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

kaydet çık-mesaj makrosu

Arkadaşlar programı kapatırken kaydetçık makrosu lazım. Ancak çıkış yapmadan mesaj ile uyarması gerekli. Yardımlarınız için teşekkürler.

örnek dosya eklermisiniz ve örnek dosya üzerinde ne yapmak istediğinizi söylerseniz yardım edebilirim

Geri