Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyiakşamlar, modifiye ettiğim userform nedense excele eksik veri kaydı yapıyor. hatayı bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinicem. Teşekkürler....
Selamlar dosyayı çalışıyor sanmıştım ama comboboxa aynı harfle başlayan kayıt girersem sen son kaydet derken bir çok yeri excele kaydetmiyor. mustafa hocanın hazırladığı kodlarla yapılmıştı. Sanırım beni uyarmıştı ama ben o kısmı atlamışım. Konu kirliliği olmasın diye yeni soru açmadım.
#1 nolu mesajdaki dosyayı inceleyip düzeltme konusunda yardımcı olursanız çok sevnirim. şimdiden çok teşekkürler....
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.