• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kaydet

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2010 TR
200 sayfa ayrı ayrı firmalar bir sayfadada fihrist var. firmalara veri girip kapatınca veriler kaydedilsin mi diye bir buton çıkmasını istiyorum ve de kaydet veya kaydetme dediğimde beni fihrist sayfasına gitmesini istiyorum. şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

200 sayfa ayrı ayrı firmalar bir sayfadada fihrist var. firmalara veri girip kapatınca veriler kaydedilsin mi diye bir buton çıkmasını istiyorum ve de kaydet veya kaydetme dediğimde beni fihrist sayfasına gitmesini istiyorum. şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

"firmalara veri girip kapatınca" ifadesinden kasıt nedir, sayfayı mı değiştiriyorsunuz? Başka bir sayfaya geçince bu işlem olsun istiyorsunuz?

bir sayfadan başka bir sayfaya geçiş yaparken yani a firmasına veri girip b firmasına geçiş yapmadan önce butonun çıkmasını kaydetten sonrada fihrist sayfasına geçmesini istiyorum.ilginiz için teşekkürler

bir sayfadan başka bir sayfaya geçiş yaparken yani a firmasına veri girip b firmasına geçiş yapmadan önce butonun çıkmasını kaydetten sonrada fihrist sayfasına geçmesini istiyorum.ilginiz için teşekkürler

Çalışma dosyanızın workbook Kod bölümüne aşağıdaki kodları yazın....

Kod:
Private Sub Workbook_SheetDeactivate(ByVal Sh As Object)
Dim answer As Integer
Dim sName As String

sName = ActiveSheet.Name

If Sh.Name Like "Fihrist" Then GoTo 20

If sName Like "Fihrist" Then GoTo 20

answer = MsgBox(" Veriler kaydedilsin mi ?", vbYesNo + vbQuestion, "Kaydet")

If answer = vbYes Then

ActiveWorkbook.Save

Sheets("Fihrist").Select

Else
    Sheets("Fihrist").Select

End If

20:

End Sub

Geri