• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydet ve Değiştir Atama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Günaydın ekli örnek dosyada ComboBox.1,ComboBox.2,ComboBox.3 , ComboBox.4 ve ComboBox.5 ile verileri seçtiğimde seçilen verilerin kriterine göre veriler ListBox.1 'e geliyor. Benim yapmak istediğim yeni kayıtları veri sayfasında d3:d27 hücre aralığına girdiğim zaman girilen veriler dosya takip cetveli sayfasında ilgili yerlere kayıt yapılmasıdır.Ayrıca ComboBoxlardan kriterlere göre çağırdığım veriler ListBox.1 üzerinden seçip d3:d27 hücre aralığına geliyor. Ben bu veriler üzerinde değişiklik yaptığım zaman veriler güncellenip tekrar dosya takip cetveline güncelenebilir mi?.Ayrıca yeni kayıt yapılırken yapılırken dosya takip numarası 2. bir sefer yazıldığında kayıt yapılmaz uyarısı verilebilir mi?.Yardımcı olur musunuz ?Saygılar.
http://s4.dosya.tc/server3/llbi9o/DOSYA_DURUM_TAKIP_CETVELLERI.rar.html

Arkadaşlar iyi günler;rica etsem konuya yardımcı olabilir misiniz ?

İyi geceler.Rica etsem konuya yardımcı olur musunuz.?

Sayın Vardar bey çok çok özür diliyorum.Bu konuda sadece kaydet ve değiştir butonları atadım.Veri çağırma işlemlerini commobox lar ile halletiğim için veri çağırma işlemine gerek kalmadığı için farklı bir konu açarak sadece kayıt ve değiştirme işlemleri için yeni bir konu açmak zorunda kaldım.Yine tekrar tekrar özür diliyorum.Saygılar

iyi geceler.Arkadaşlar konu ile ilgili desteğinizi bekliyorum saygılar.

Arkadaşlar günaydın.Konu ile ilgili olarak desteğinizi bekliyorum.Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaşlar iyi günler.Konu ile ilgili desteğinizi bekliyorum.

Geri