• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kaydet te hata uyarısı

BAZGİRET

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE. 2010
Sayın üstatlarım resmini eklediğim gibi bir hata uyarısı alıyorum belgeyi kaydederken. neden acaba ve nasıl çözebilirim?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.jpg
    Ekran Alıntısı.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 12
Sorun güncelliğini koruyor. Fikir veren yok mu???

Merhaba;
Ofis 2003 için;
Araçlar>seçenekler>güvenlik sekmesinde açılan pencerede
"Kaydederken dosya özelliklerinden kişisel bilgileri kaldır" ibaresindeki tik işaretini kaldırmanız gerekiyor.
2010 kullanmadığım için yerini bilemiyorum. 2010 daki karşılığını bulursanız sorunu çözersiniz.
İyi çalışmalar.

Merhaba,

Exceli açın.
Sol üst köşedeki YEŞİL renkli DOSYA butonuna tıklayın.
Açılan menüden SEÇENEKLER seçeneğini tıklayın.
Açılan menüde en alttaki "GÜVEN MERKEZİ" seçeneğini seçip "GÜVEN MERKEZİ AYARLARI" butonuna tıklayın.

Açılan menüde "KORUMALI GÖRÜNÜM" ve "GİZLİKİ SEÇENEKLERİ" bölümlerindeki ayarları kontrol edin. Buradaki seçenekleri tek tek pasif yapıp deneyin.

Merhaba,

Exceli açın.
Sol üst köşedeki YEŞİL renkli DOSYA butonuna tıklayın.
Açılan menüden SEÇENEKLER seçeneğini tıklayın.
Açılan menüde en alttaki "GÜVEN MERKEZİ" seçeneğini seçip "GÜVEN MERKEZİ AYARLARI" butonuna tıklayın.

Açılan menüde "KORUMALI GÖRÜNÜM" ve "GİZLİKİ SEÇENEKLERİ" bölümlerindeki ayarları kontrol edin. Buradaki seçenekleri tek tek pasif yapıp deneyin.

Hocam Çok teşekkür ediyorum yukarıda önerdiğiniz ayarları yaptım. Uyarı hatası vermiyor. Ancak dosyayı üzerine kaydetmek yerine yedek dosya oluşturup kaydediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

Geri