• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydet seçeneği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFİS==EXCEL 2007 TÜRKÇE
EV == EXCEL 2007 TÜRKÇE
excel'de çalışma kitabımın kopyasını alıyorum.Ve bir iki değişiklik yaptıktan sonra kopyayı kaydediyorum.Ancak kopyasını aldığım aslını ve o adı taşıyan klasörleri de son yaptığım hali ile kayıt ediyor.Kopyada yaptığım değişiklikleri aslından da değiştiriyor.ben aslının sabir kalmasını istiyorum.Kopyalarda değişiklikler kayıt olsun sadece..Bunun bir seçeneği olmalı diye biliyorum.yardımcı olursanız sevinirim

merhaba

aradığınız bu mu?
farklı kaydet / araçlar / genel seçenekleri / herzaman yedekle

Tarif ettiğiniz şekilde yaptım.Aradığım bu değil.Yedeğini almak değil. Orjinal çalışma kitabımın kopyasını alıyorum ve masa üzerine kayıt ediyorum.o kopyanın üzerinde yaptığım değişikleri kayıt edip kapattığımda orjinal dosyanın da kopyada yaptığım değişiklikler uygulandığını görüyorum.Ben bunun olmasını istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

aynı şeyi söylüyorsunuz aslında yeni bir çalışma sayfası oluşturmazsanız mutlaka değişecektir aslıda

benim ofisimde iki ayrı PC var.Ve bu tek pc'de oluyor.Yani öteki Pc'de kopyasını aldığım şeyin üzerinden devam edip kayıt ettiğimde kopyaladığım kaynak değişmiyor. Ancak ikinci Pc'de bu sorun var.Ben izah edemedim sanırım.Ayarlar ile ilgili bir sorun sanırım.Ama bilgim çok yetersiz tabii.

merhaba

ilginç bir durum, normalde böyle şeyler olmaz.
bu her excel dosyasında mı oluyor sadece belirli bir dosyada mı?

Geri