• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

...:::Kaydet de Oluşan Hatalar:::...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar Merhaba
Kendim Yapmış olduğum Çalışmam da Kaydet ederken bazı hatalar oluşarak kaydet miyor. Bir türlü çözemedim. Ekte Resimlerini ekledim. Bana Yardımcı olur musunuz?
Saygılarımla...

Ekli dosyalar

İlk resimdeki uyarı uyumluluk sorunu ile alâkalıdır. Kullandığınız koşullu biçimlendirme özelliklerinin daha önceki sürümlerin desteklemediğine ilişkin bir uyarıdır. Resimdeki çentiğin işaretini kaldırıp kaydetme işlemine devam ederseniz sorun çözülecektir.

İlk resimdeki uyarı uyumluluk sorunu ile alâkalıdır. Kullandığınız koşullu biçimlendirme özelliklerinin daha önceki sürümlerin desteklemediğine ilişkin bir uyarıdır. Resimdeki çentiğin işaretini kaldırıp kaydetme işlemine devam ederseniz sorun çözülecektir.

Merhaba
Resimdeki çentiğin işaretini kaldırıp Dediğiniz Yer Neresidir?

Koşullu Biçimlendirmeyi düzeltikden sonra Kaydet etme esnasında farklı kaydet çıkmaya başladı. Ne Yapmam gerekir ???

Hata001 isimli resimden bahsediyorum. O resimde de zaten bir tane işaretli çentik var...

Sayın baba;
Korhan hocamın 2 nolu mesajında dediği yer hata001 mesajınızda ki
"çalışma kitabını kaydederken uyumluluğu denetle" yerindeki çentiği demek istiyor. çentiği kaldırıp öyle kaydedin. Bu vaziyette dosyanız sorunsuz çalışıyor.

Saygılarımla..

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 3
Evet Dediklerinizi yaptım. Ama Devam Ediyor. Şimdi İse Userform içerisinde Hata alıyorum Ekte görüntüsü mevcuttur. Olmaz Buradan Yapmaya Çalışacağım.

Ekli dosyalar

• VBA HATA.jpg
    VBA HATA.jpg
    297.1 KB · Görüntüleme: 3
Evet Dediklerinizi yaptım. Ama Devam Ediyor. Şimdi İse Userform içerisinde Hata alıyorum Ekte görüntüsü mevcuttur. Olmaz Buradan Yapmaya Çalışacağım.

Merhaba baba;
Sizin buraya gönderdiğiniz dosyanın yani Userformun bazı kısımları boş. hatayı aldığınız yeri açtım hatayla karşılaşmadım. Userformun initialize olayıda yok. yani veriler forma yüklenmiyor. Vba bilgim biraz zayıf olduğundan bu konuda bilgisi olanlar yardım edecektir muhakkak.

sizin için bu konuda araştırma yaptım isterseniz buraya bakabilrsiniz.
http://www.excel.web.tr/f48/error-in-loading-dll-hatasy-alyyorum-ne-yapa-t57917.html

Saygılar

Ekli dosyalar

• hata1.jpg
    hata1.jpg
    71.4 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Geri