Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. kaydet butonu ile ilgili sıkıntı yaşamaktayım. Kaydet butonuna bastığım zaman girdiğim isim ve noları alt alta yazmasını istiyorum ama bir türlü beceremedim. Dosya ekte. Yardımlarınıozı bekliyorum.
elinize sağlık ama benim istediğim isimler a sütununa nolar b sütununa yani alt alta liste oluşturmak istiyorum. Ve her kaydettiğimde bir alta kaydetmesini istiyorum.
Yani : Ahmet 50505
Mehmet 54585
Ali 58745
Veli 57489 gibi.
Sayın rkoroglu ;
Excel ve makroları öğrenmek istiyorsanız uygulamalı excel eğitimi bölümünü incelemelisiniz.
diğer türlü bu şekilde bir öğrenim pek mümkün değil
arkadaşlar peki seçenekleri artırdığımızda ne yapmamız lazım. Burada isim ve telefon seçenekleri var. userformda tab tuşuyla kutulara atlıyoruz. Ama userforma yeni bir kutu yapınca tab tuşu önce kaydet butonuna geliyor sonra yeni eklenen kutuya geliyor. bunu nasıl hallederiz. teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.