• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydet aktar

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Arkadaşlar bu siteden aldığım bilgilerle bir dosya hazırlamıştım sizlerin sayesinde (leumruk bey burası özellikle sizin içindi :) ) yanlız bu sitede gezdikçe ufkumda açıldı fakat daha öğrenmem gereken çok şey olduğunun da farkındayım onun için dosyada baya yoğun sorum var detaylarını ekli sayfada yazdım yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Userform1 için birşeyler yaptım alış fiyatlaını&satış fiyatları tpla kısmını anlamadım.inceleyin,iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın fedeal ilginiz için çok teşekkür ederim çok güzel olmuş yanlız bir kaç isteğim olacak size zahmet olmazsa ürün seçtiğimiz zaman birim fiyatını birim fiyatı bölümüne, tutar bölümüne adet ile birim fiyatına göre sonucunu kdv bölümüne 18% kdv tutarını ve toplam bölümüne tutar ile kdv nin toplamını yazarsak; sağ tarafdaki 2 tane alış fiyatları ve satış fiyatları bölümü varya orayada alış yapılan bütün işlemgerin genel toplamını ve satış yapılan bütün kayıtların genel toplamını yazabilirsek süper olacak benim için size ilginiz için yine çok teşekkür ediyorum.

tam istediğim gibi oldu şimdi fedeal bey. başka isteklerim olursa sizi yine rahatsız ederim leumruk beyin sayesinde bir çok bilgi sahibi olmuştum şimdi de sizin sayenizde bir çok bilgi öğrendim ikinizede çok teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar diliyorum.

tam istediğim gibi oldu şimdi fedeal bey. başka isteklerim olursa sizi yine rahatsız ederim leumruk beyin sayesinde bir çok bilgi sahibi olmuştum şimdi de sizin sayenizde bir çok bilgi öğrendim ikinizede çok teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar diliyorum.

ricaederim,işinize yaradığına sevindim iyi çalışmalar.

Geri