Değerli form uzmanları formunuza yeni üye oldum göndermiş olduğum birkaç soruma çok yarayışlı cevaplar aldım ama öğrenmek istediğim yeni sorularım var ben bir devlet hastanesinde tıbbı sekreter olarak çalışıyorum ve hasta raporları yazıyorum yazdığım raporları (d:\D-belgeler\veri tabanı\hasta raporları\endo-kolon) klasörüne hasta isimleri ile farklı kaydedip aynı anda sayfa içeriğinde bazı hücre değerlerini (d:\D-belgeler\veri tabanı\istatistikler\hasta tanıları.xls) dosyasına sitenin değerli uzman ekibinin yardımları ile kaydetmeyi başardım ama benim öğrenmek istediğim diyelimki ben hasta tanıları.xls dosyasının içinde kayıtlı hasta isimini buldum hastaya raporunu vermek istiyorum bulunan hasta ismine tıkladığım zaman ilgili klasörden (d:\D-belgeler\veri tabanı\hasta raporları\endo-kolon) hastaya ait raporu otomatik olarak açabilirmiyim bunu bir köprü yada başka bir yolla nasıl yapabilirim bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler (ekteki dosyada daha detaylı bilgi mevcut)