Kaybolan Sayfalarım

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Herkeze Günaydınlar ve kolay gelsin

Dostlarım benim sorunum kaybolan sayfalarım. İçinde hiç bir makronun olmadığı sadece çeşitli datalarımı sakladığım ve 25-30 arası sayfası olan bir excel dosyamın boşalmış olması. Dün bu dosya üzerinde çalışırken sayfalarım vardı ve hiç bir sorunu yoktu. Maalesef bugün açtığımda ise sanki yeni bir excel dosyası açmış gibi sayfa1 , sayfa2 ve sayfa3 adli 3 sayfa ile karşılaştım. Dosya aslında yaklaşık 950 kb civarında bir yer kaplarken bugün açtığımda 15,4 kb olduğunu gördüm. Dünkü dosyama ulaşmamın veya bu dosyayı kurtarmamın bir yolu varmı bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü bu dosyaya yaklaşık 20 günümü vermiştim ve önemli datalarım vardı.
Herkeze şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR/ING
Sayın Nziyanın çözümü haricinde Xp'yi birkaç gün geri almayı da deneyebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Maalesef gönderdiğiniz program bir şey yapamadı veya ben beceremedim ama sonuç alamadım. Ali bey sizin önerinizi anlamadım sistem geri yükleme den mi bahsediyorsunuz eğer ondan bahsediyorsanız o çözüm verirmi bilemiyorum çünkü sistem geri yüklemesi dosyalarıda geri alıyormu kesin bilgim yok biraz detay verirseniz sevinirim. Ayrıca ilginize çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Sistem ger yükleme işlemi yaparsanız yapmış olduğunuz dosyaya ulaşabilirsiniz.Yalnız geri yükleme tarihinden sonraki yazdıklarınız dosyada görünmeyecektir. Ama en azından bir kısmına ulaşmış olursunuz..