• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kasa ve Banka Yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Arkadaşlar merhaba,

Excelde çok yeniyim , sizlere bir şey sormak istiyorum ekte hazırladığım bir günlük harcam dosyası var, yanlız sene sonu geldi ve şöyle birşeyle karşı karşıya geldim, şimdi bir takım harcamalarımı temsili olarak gösterdim aa,bb,cc vs. ama sene sonuna geldiğimde ya benim acama aa harcamalarım toplamda ne kadar yani aa'ya yakıt dersek toplamda yakıt harcama ne kadara gelince orda kaldım ve şimdi 1 senenin harcamalarını tek tek kategorilendiricem. Ama oysaki mesela toner aldım. Harcamayı şöyle gösterseydim

Toner alındı 50 TL işte burada yanında bir buton olsaydı ve o buton seçenekleri arasında kırtasiye giderleri olsaydı ve ben kırtasiye giderleri diye bir sayfa hazırlasaydım ve ay sonunda veya sene sonunda ne kadar kırtasiye gideri veya yakıt gideri herneyse görebilseydim. Acaba bunu yapmam mümkünmüydü, eğer öyleyse bana yardımcı olabilirmisiniz

Ekli dosyalar

Merhaba
Dosyanızdaki aa=yakıt bunun toplamını nerede arayacağız.
Hangi listenin içinde arayıp toplamını yazacağız.

farklı bir excel çalışma sayfasına veya sayfa 2'ye gibi düşünün formatı şu şekilde olabilir

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

yok bu tarz değil ben kasa ve banka dosyasına yazacağım, mesela yakıt 100 tl diyeceğim yanında bir buton olucak veya bir başka bir şey onu yakıt harcamalarına atıcak ama banka ve kasayı günlük rapor olarak düşünün, yani burda yapmak istedğim tek hamlede 2 yerdede harcamamın gözükmesi

arkadaşlar bir yardım eden olucak mı?

Geri