• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kasa Takibi Oluşturma.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar. Foruma az önce üye oldum bir arkadaşımın tavsiyesiyle. Ben bir devlet kuruluşunda sekreterlik yapıyorum. Burada kalan özürlülerimiz var, bu özürlülerin harçlıklarını ve harcamalarını takip ettiğim bir excel dosyam var, çok çok karmaşık, bunu daha yalın halde, bir bilgiyi girdiğimde diğer yerlere de otomatik girecek bir şekilde kolaylaştırmak istiyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum, hatta mümkünse sizin tarafınızdan formülleştirilmesini rica ediyorum.
Yapmak istediğim form şöyle birşey arkadaşlar,
63 kişinin tek tek sekmeleri var aşağıda,
Ali nin bir harcaması oldu mesela, alinin kasım harcamasına 5 tl yazdığımda
sekmelerin en sonunda bulunan toplam harçlıkların göründüğü kısımda alinin 5 tl si kasasında düşülüp toplam kalan parası görünsün istiyorum.
Ne demek istediğimi anlatamamışsam lütfen sorun da açıklamaya çalışayım.
Teşekkürler şimdiden.

Merhaba,

Mevcut dosyanızı ekleyiniz. Anlatmak istediğiniz net. Fakat bazen anlatılanlar nekadar basit gibi görünsede sizlerden gelen dosya ile işler aslında pekte öyle basit olmadığı anlaşılıyor. Bundan dolayı verileri içeren dosyanızı (belki içinde kişilere ait özel bilgiler olduğundan orjinal dosyayı eklemezsiniz) ama mutlaka aynı yapıda olup gerçek isim ve kurumları içermeyen bir dosya eklemelisiniz. Ondan sonra mutlaka yardım gelecektir.

Geri