• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kasa Kayıt

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Selam , Ben günlük kasa tutuyorum kasayı kapattığım zaman devirlerini bir sonraki güne yapıyorum ve Gelen gidenleride süzme işlemiyle yapıyorum.Aysonunda da Merkezlerden ne kadar 1 ayda ne kadar para gelmiş süzme işlemiyle raporluyorum Bunu geliştirme yolumuz varmı

Ekli dosyalar

Arkadaşlar, Bu konuda çözüm ve önerilerinizi bekliyorum. Aslında macro yazma konusunda pek becerikli değilim. Macro yazmayı ve User form ile bağlamayı bilsem çözüme ulaşabilirimde o konuda bilgi sahibi değilim. Şöyle bir örnek vereyim 1 Kasamızda 6 tane Tezgahımız var ve 6 tezgahın isimleri sabit ve 6 Tezgahtan pos geliri, demir para, kağıt para,çek tahsilatı geliyor.Kasayı giren şahıs. Örneğin A Tezgahından 2000.00 TL para geliyor 50.00 TL pos,250,00TL demir 1200.00 TL çek 500.00 TL de nakit geliyor .Giren Kısmına A tezgahtan gelen 2000.00 TL kağıt parasını ayrı yerde , demir parasını ayrı yerde, çekleri ayrı yerde topluyorum, pos ayrı yerde topluyorum o günü başka para gelmez ise sonraki günde devirim. 2000.00 TL oluyor ama bunun posu,demir parası,çeki ve kağıt parası ayrı oluyor.Yani yukarıda belirttiğim gibi parçalanıyor.hergün bu şekilde devir yapıyorum.Ay sonlarındada A tezgahından 1 ayda ne kadar para gelmiş gün gün raporlama yapıyorum.Küçük not olarak Çekteki kastım sadece tutarını giriyorum Çek bilgilerini excelde başka bir yerde takip ediyorum.Umarım Başınızı ağrıtmamışımdır. İyi çalışmalar Şimdiden Teşekkürler

Merhaba HASAN SATILMIS. Yanlış anlama ancak dosya daha başlangıç düzeyinde, yol uzun. Forum güzel kasa kayıt dosyaları var. Birini indir kullan bence.

Teşekkürler Serdarokan. ilginize, hayırlısı diyelim

Geri