• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

KASA DEFTERİ

KASA DEFTERÝ

EKTE GÃ?NDERDİÐİM KASA DEFTERİNDE GİREN KISMINI AYLIK TOPLATIYORUM FAKAT ÇIKAN KISMINI AYLIK BAZDA TOPLATAMIYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Formülleriniz aşağıdaki şekilde olmalıdır.

{=TOPLA(EÐER(AY(B$3:B1996)=I16;F$3:F1996))}

{ işareti koymak için formülün başına gelerek Ctrl+Shift+Enter tuşlarına aynı anda basınız.

KASA AKTARIMI

GÜNLÜK KASAYA YAZDIÐIM BİLGİLERİN ÜSTEKİ Ã?RNEK KASA TABLOSUNA AKTARIMI NASIL OLUR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

sn.Gıyasettin
ilk mesajınızda
EKTE GÃ?NDERDİÐİM KASA DEFTERİNDE GİREN KISMINI AYLIK TOPLATIYORUM FAKAT ÇIKAN KISMINI AYLIK BAZDA TOPLATAMIYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Demişsiniz ve KASAORNEK.xls örnek dosyayı ilave etmişsiniz
Ama orada Çıkanların aylık bazda toplamları alınıyor

ikinci bir soru daha sormuşsunuz
GÜNLÜK KASAYA YAZDIÐIM BİLGİLERİN ÜSTEKİ Ã?RNEK KASA TABLOSUNA AKTARIMI NASIL OLUR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
deyip bir örnek daha vermişiniz
Ama bu örnekte tam olarak ne istediğinizi anlıyamadım
Günlük Tahsilat sayfasında Bölümler ve bölümlerin içinde USD ,EUR ve YTL diye 3 ayrı para birimi varbunları nasıl toplam aldırmak istiyorsunuz

Yardım isteklerinizde lütfen biraz daha açıklayıcı bilgiler verin ki Yardım edecek arkadaşların işleri kolaylaşsın VE lütfen Forum Kurallarına uyalım
Forum Kuralı' Alıntı:
Büyük Harf Kısıtlaması:
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız

selam arkadaşlar,

günlük kasa defteri excell de nasıl yapabilirim.

GİREN/veÇIKAN kısımlar için; Tarih (bir aylık), Sıra No, Açıklama, Lira olacak şekilde ve günlük bunun toplamını alarak gidecek ay sonu ise TOPLAM, olacak ve bu toplamı gelecek aya devredecek... ve geşecek ayın üst kısmında (GİREN kısım için; Tarih (bir aylık), Sıra No, Açıklama, Lira ) kısmından önce Geçen Ay Toplamı verecek şeklinde oalcak bir Günlük Kasa defteri tutmak istiyorum. Örneğin Ocak ayı bittimi, Subat Ayına devir edecek ve bu şekilde devam edecek... nasıl yapabilirim

Geri