• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Karşılaştırma Hk

Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Tr- 64 Bit
merhaba,
Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz. ekteki tabloda 2014-2015-2016 6 Aylık giderlerim var bu giderleri hem koda göre hem de masraf çeşitlerine göre karşılaştırmak istiyorum. ama beceremedin. koda veya masraf çeşitlerine çift tıklayarak karşılaştırma yapabilir miyiz. Allah kat kat razı olsun.

Ekli dosyalar

hayırlı akşamlar hocalarım lütfen yardımcı olabilir misiniz.

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar ne olur Allah rızası için yardımcı olabilir misiniz. Çok teşekkür ederim.

Sayın valentino06 tekrar tekrar yardım yazmakla itici oluyorsun, çünkü kendi mesajını en son okunanlarda tutmak için bir kurnazlık yapıyor durumdasın.
Dosyana baktım verilerin tutarsız, ne istediğin belirsiz gibi gözüktü bana. Örneğin masraf çeşitleri listen bile doğru değil. Şöyle bir harf sırasında dizdiğimde aynı konular sırf harf hatasından tekrar gözüküyor. Kendi dosyanın verilerini titiz hazırlamazsan özenmediğin ortaya çıkıyor. Birde verilerini düzeltmeni tavsiye ederim. Benim makro bilgim sitedeki bir çok kişiye göre hafif kalır ama dosyanı düzeltirsen yardımcı olmaya çalışırım. Önce yapmak istediğini sayfanda manuel olarak biraz örnekle ki somutlaşsın derim.

İzlediğin yol yanlış dostum. Saf datayı mizandan alarak bir rapor oluşturman lazım.

770 leri elle kırdıktan sonra ne anlamı kalır. Mizanı koy ve oradan çeşitli kırımlılar yap bence.

Merhaba,
Komanchero bey benim istediğim herhangi bir kodu seçtiğim zaman veya masraf kalemini seçtiğim zaman 2014-2015-2016 görmek istiyorum. başka bir işlem istemiyorum. yıllara göre artışları takip etmek istiyorum.
nasıl yapacağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olabilir misiniz. Çok teşekkür ederim.

6

Merhaba,
Arkadaşlar, Hocalarım lütfen yardımınızı bekliyorum.

Arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum. beceremedim. lütfen yardımcı olabilir misiniz.

selam,
eki inceleyiniz...
Grafik sayfasında mouse ile hesap kodları ya da harcama kalemi üzerinde hareketlerde ilgili harcama kalemine göre grafik oluşacaktır.
Ayrıca 80 adet benzersiz harcama kaleminden 20 şerli adetler sayfada listelenmektedir. Üstteki kaydırma çubuğu ile istediğiniz 20 şerli grupları listeleyip, mouse hareketleri ile grafiği görebilirsiniz...

kolay gelsin....

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,
sakman bey Allah kat kat razı olsun.ne kadar teşekkür etsem azdır.

merhaba,
Sakman bey bazı kodları değiştirsem güncelleştirmesini nasıl yapabilirim birde Allah Kat Kat razı olsun bu tabloyu 2016 aylık olarak (ocak,şubat,mart,nisan)gibi kullanmak istiyorum. yapılabilir mi yardımlarınızı bekliyorum. çok teşekkür ederim.

e

selam,
kullanılmayan alanları gizledim. Seçeneklerden düzeltebilirsiniz....
Biraz sonra, tamamen açık şekilde yeniden yüklerim..

Not : #12 mesajdaki ek satır/sütun/sekme tamamen açık şekilde yeniden yüklendi.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Sakman bey Allah kat kat razı olsun.

Geri