Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli üstadlarım, yapmayı amaçladığım muavin listemde bir satırda bulunan hesap kodunun karşı kodunu getirmek. burada açıklamam biraz zor. örnek dosyamda açıkladım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler....
Herkese merhaba. Ekte paylaştığım örnek çalışmayı buradan Ömer Bey ve Korhan Ayhan Bey'in yardımları sayesinde oluşturdum. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. Bu çalışmaya bir özellik daha eklemek istiyorum. Ekte paylaştığım veride F sütununa çift tıklandığında ikinci sekmede yer alan...
üstad örnek dosya burada ekli değil. dosya sitesinden silinmiş. keşke bu gibi durumlarda dosyalar bu siteye de eklense. şimdi kendime nasıl uyarlayabilirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.