• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

karışık aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BKCAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003
üye oldugumdan beri bütün konuları inceliyorum bir madene düşdüğümü bildirmek isterim emeği geçen bütün üstadlara teşekkür ederim. excel de öğreneceğim çok şeyler oldugunu gördüm

konteyner takip formu olarak hazırlandığım çizelgede forumdan öğrendiğim mükerer giriş makrosu çok işime yaradı.

bu takip forumuna aylık yaklaşık 7000-9000 satırdan oluşan bir girdi söz konusu

konuyla ilgili 2 tane ricam olacak.

1. sayfa DSG deki verilerimi çıkış tarihi'ni (sarıyla belirlenmiş) girdiğim zaman sayfa ÇIKIŞ DEFTERİ ndeki renklerle belirlenmiş alanlara tarih sırası göz önüne alınarak kopyalanmasını

2. sayfa DGM de olan Takipdeki konteyner (H7'de ) oraya bazen özel konteynerleri listelemek gerekiyor H7 ye yazdıgım konteyner A sütununa işlediğim zaman beni uyarmasını bunu koşullu biçimlendirmeyle yapmayı bir türlü beceremedim forumda açılmış olan bütün konuları indirip incelediğim halde :oops:

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Selamlar,

Örnek dosyanızda gerekli değişiklikleri yaptım incelermisiniz. A sütununa veri girdiğinizde eğer bu veri H7 hücresindeki veri ile aynı ise hücre rengi kırmızı yazı rengide beyaz olacaktır. Ayrıca F sütununa tarih girdiğinizde "ÇIKIŞ DEFTERİ" isimli sayfanıza tarih sırasına göre aktarım yapacaktır. Umarım faydası olur.

üstad bizi büyük bir yükden kurdardın emeklerin için çok teşekkür ederim

umarın birgün bende sizin gibi bilgi sahibi olur yardım isteyenlere yardımcı olabilirim

saygılarımla

güzel olmuş

Geri