• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

*** karekterli şifreleri okuma

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 ve 2003
İyi günler arkadaşlar hem yaptığım excel sayfasını hemde makro girişine şifre koymuştum. şimdi excel sayfasındaki şifremi unuttum bunu makromunki aklımda yani makrolara girebiliyorum. Makrolardan excel sayfasındaki "sayfayı Koru" şifremi görebilirmiyim bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

ThisWorkbookta ** halinda şifre var ama * halinde bunu okumam mümkün mü
bu benim sayfa koruma şifrem mi ayrıca.

Saygılarımla

Merhaba,

Sorunuz tam olarak anlaşılmıyor. Eğer şirfe kırma ile ilgiliyse bu konuda cevap alamazsnız. Bu konuların forumda işlenmesi yasaktır.

Eğer yanlış anlamışsam. Dosyanızı ekleyerek açıklarsanız yorum yapmamız daha kolay olacaktır.

.

Üstat hayır niyetim şifre kırmak veya on benzer değil.
size bir örnek göndereyiyorum.
Çünkü dosya benim için özel dediğim gibi kendi yaptığım bir çalışma mevzu uzun süredir bakmadığımdan şifreyi unutmam.

Üstat hayır niyetim şifre kırmak veya ona benzer birşey değil.
size bir örnek göndereyiyorum.
Çünkü dosya benim için özel dediğim gibi kendi yaptığım bir çalışma mevzu uzun süredir bakmadığımdan şifreyi unutmam.

Ekli dosyalar

Boş dosyayı eklemişsiniz. ThisWorkbookta sayfa korumasını gösteren ** şifre var dediğiniz dosyayı eklemeniz mümkün mü?

.

üstadım ben size makroda nerede olduğunu gösteren bir resim gönderiyorum. Size gönderdiğim örnekte orjinal haliyle aynı şekilde yaptım.

Ekli dosyalar

• resim.JPG
    resim.JPG
    85.5 KB · Görüntüleme: 10
Sormak istediğinizi yanlış anlamışım. Bu şekilde şifreyi göremezsiniz. Dilerseniz internette araştırma yapın. Dosyanın size ait olduğuna şüphem yok fakat yukarıdaki mesajda da belirttiğim gibi bu konuların forumda işlenmesi yasaktır.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

.

Geri