• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapsamlı Ürün Takip Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba;

Hazırlamış olduğum Form sayfasında girilen bilgileri "Giriş" sekmesine yazdırmayı başardım. Ancak sizlerin de yardımları sayesinde birtakım ekstra özellikler kazandırmak istiyorum.

Öncelikle her yeni satır için sırasıyla "Sıra numarası"(B3'den başlayacak) vermesi. (Bu problemi giderdim) (Dosya güncellendi)

Giriş tarihi yazan sütunda ("O3"ten başlıyor) forma girildiği günün tarihini yazdırmak istiyorum.

A3 ile başlayan Askı No (Temp) sütununda ise [ =EĞER(P3="";"";P3) ] gibi otomatik dolacak bir formül oluşmasını istiyorum. "Askı" sekmesinin içindeki [ DÜŞEYARA ] formülüm çalışacak ve hücre değerine göre diğer veriler değişecek.

Form'daki Askı No bölümünün yanında bulunan "Bul" butonuna basıldığında "Askı" sekmesinin içindeki rakamların yanındaki hücrelerden ilk boş olanı bulup Askı numarasını kutucuğa yerleştirmesini istiyorum. (Not: B Sütununu incelerseniz içlerinde formül olduğunu görürsünüz. Buna göre bir uygulama olması gerek.)

Son olarak ise C3'ten başlayan bölüme [ =BUGÜN()-(EĞER(J3="";I3;I3)) ] gibi bir formül atarak geçen süreyi hesaplamak istiyorum.

Örnek dosya EK'tedir.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür eder. Saygılarımı sunarım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri