• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı excel sayfanı yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Merhaba,
Arkadaşlar bana kapalı bir excel sayfasındaki istediğim sayfayı yazdıra bilecek bir makro lazım. Nasıl yapabilirim. Yardımlarızı bekliyorum.

Merhaba,
Arkadaşlar bana kapalı bir excel sayfasındaki istediğim sayfayı yazdıra bilecek bir makro lazım. Nasıl yapabilirim. Yardımlarızı bekliyorum.

Merhaba aşağıdaki kodlar ile belirttiğiniz dosyadan ve sayfadan verileri yazdırabilirsiniz.Kırmızı ile işaretli kodları siz kendinize göre uyarlayın

Kod:
Sub Kapali_Dosyadan_Veri_Yazdir()
Application.ScreenUpdating = False
Workbooks.Open "[COLOR="Red"]c:\Documents and Settings\user\Desktop\Kitap1.xls[/COLOR]"
Sheets("[COLOR="red"]Sayfa1[/COLOR]").Select
Selection.PrintOut copies:=1
ActiveWorkbook.Close
Application.ScreenUpdating = True

End Sub

Sayın truali27m , yazmış oduğunuz kodu şu an deneyemiyorum. İşyerinde kullanacağım için. Yazdıracağım sayfalar başka sayfalar ile bağlantı içerdiğinden dolayı "Bağlantıları Güncelleştir" ve kapanırken "Değişiklikler Kaydedilsin mi?" gibi sorular soruyor. Ben "Bağlantılar Günceleştirilmesin" ve "Değişiklikler Kaydedilmesin" istiyorum. Bu kodu yazarsam genede bu sorulara maruz kalacak mıyım?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Sayın truali27m , yazmış oduğunuz kodu şu an deneyemiyorum. İşyerinde kullanacağım için. Yazdıracağım sayfalar başka sayfalar ile bağlantı içerdiğinden dolayı "Bağlantıları Güncelleştir" ve kapanırken "Değişiklikler Kaydedilsin mi?" gibi sorular soruyor. Ben "Bağlantılar Günceleştirilmesin" ve "Değişiklikler Kaydedilmesin" istiyorum. Bu kodu yazarsam genede bu sorulara maruz kalacak mıyım?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Aşağıdaki kodlar ile sayfa kapanırken kaydetme yapılmaz.Açılırken bağlantıları güncelleştir konusu ise dosyayı görmeden bir fikir yürütemem.Uzman arkadaşlar heralde bu konuda yardımcı olurlar.

Kod:
Sub Kapali_Dosyadan_Veri_Yazdir()
Application.ScreenUpdating = False
Workbooks.Open "[COLOR="Red"]c:\Documents and Settings\user\Desktop\Kitap1.xls[/COLOR]"
Sheets("[COLOR="red"]Sayfa1[/COLOR]").Select
Cells.Select
Selection.PrintOut copies:=1
ActiveWorkbook.Saved = False
ActiveWorkbook.Close
Application.ScreenUpdating = True

End Sub

Sayın truvali27m yardımlarız için teşekkürler. Umarım sitemizdeki uzman arkadaşlar diğer sorum için bir cevap dönerler. Hayırlı akşamlar.

Geri