• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kapalı excel dosyalarından veri almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hvkvn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 TR
mrb arkadaşlar, forumda arama yaptım ama istediğimi bulamadım. elimde aynı seriden kayıtlı excel dosyaları var ve ben bu dosyalarda bulunan belli bilgileri başka bir excel dosyasına aktarmam gerekiyor, örn: dosya isimleri (2011-A1MUSTAFA, 2011-A2SERKAN, 2011-A3BURHAN....) bu dosyaların belli hücrelerindeki verileri 2011 adlı dosyaya nasıl aktarabilirim ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

uygulamalı olarak açık bir örnek verebilirseniz?? çözüm daha kısa zamanda olacaktır.

örnek dosyalar ektedir, yapmak istediğim bu dosyalardaki bilgileri "ödenek durumu" adlı dosyada toplamak, yardımlarınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

Hangi dosyanın hangi sayfasındaki hangi hücrelerdeki verileri alacaksınız dosyanızda bunu belirtmemişsiniz ve buna benzer bir örnek uygulama yok.

"ÖDENEK DURUMU" adlı dosyayı inceleyiniz...

"ÖDENEK DURUMU" adlı dosyayı inceleyiniz...

Soruyu soran sizsiniz inceleme nasıl yapacağım dosyanızda anlıyamadım.
Kod:
2011-DT1-**** DOSYASI ÖDENEK SAYFASINDAKİ İLGİLİ KISIMLARIN BU ALANLARA GELMESİNİ İSTİYORUM
2011-DT2-**** DOSYASI ÖDENEK SAYFASINDAKİ İLGİLİ KISIMLARIN BU ALANLARA GELMESİNİ İSTİYORUM
2011-DT3-**** DOSYASI ÖDENEK SAYFASINDAKİ İLGİLİ KISIMLARIN BU ALANLARA GELMESİNİ İSTİYORUM
DOSYA ADLARI İLK ETAPTA 2011-DT1, 2011-DT2, 2011-DT3 DİYE SERİ OLARAK GİDİYOR AMA ALIM YAPILDIKTAN SONRA 
DOSYA ADININ SONUNA ALIM YAPILAN FİRMA ADI YAZILIYOR
ÖRNEK OLARAK BU KISMA "='[2011-DT8.xls]ÖDENEK'!$O$9" YAZIYORUM AMA DAHA SONRA DOSYA ADININ SONUNA
ALIM YAPILAN FİRMA ADINIDA EKLEDİĞİMİZ ZAMAN FORMÜL BOZULUYOR
ALIMLARIN HANGİ FİRMADAN ALINACAĞI ÖNCEDEN BELLİ OLMADIĞI İÇİN FORMÜLE EKLEYEMİYORUM
BU YAPMAK İSTEDİĞİMİN DAHA PRATİK BİR YOLU VARMI? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM…

burada nerde yazıyor hangi sayfadaki hangi hücrelerdeki verileri alacaksınız dosyanızda bunu belirtmemişsiniz ve buna benzer bir örnek uygulama yok.

Geri