• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kapalı dosyaya veri gönderimi hk.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Sayın Hocalarım merhaba
bir konuda yardımınızı isteyeceğim
örnek olarak veri adlı çalışma kitabıma A ve I sütünları arasına günlük veri giriyorum bu girdiğim verileri database adlı çalışma kitabına A ve I sütünlarındaki veriyi alt alta göndere bilirmyim ,Kapalı dosyadan verialabiliyorum ama kapalı dosyaya veri gönderemedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Sitede örnekler var arkadaşım.
Örnek şöel vereyim

Makina.Workbooks.Open (ThisWorkbook.Path & "\XX.xls")
Set Sayfam = Makina.Workbooks("XX.xls").Sheets("veri")

Sayfam.Cells(2, 1) = "deneme"
Sayfam.Cells(2, 2) = "deneme2"

sayın conari öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ,sitedeki bulduğum kodları tam olarak istediğim şekle uygulayamadım bu yüzden yenikonu açmak zorrunda kaldım,ve yukrda verdiğiniz kodlarıda tam olarak istedeğim gibi bir türlü çalıştıramadım,

sayın hocalarım lütfen yardımınızı bekliyorum

sayın halitcan iyardımınız için çok teşekkürler ancak veri almak değil kapalı dosyaya veri göndermek istiyorum sitede çok araştırdım bulduğum örneklerinde kodlarını kendime birtürlü uyarlayamadım:(

sayın halit3 yardımınız için çok teşekkürler ancak veri almak değil kapalı dosyaya veri göndermek istiyorum sitede çok araştırdım bulduğum örneklerinde kodlarını kendime birtürlü uyarlayamadım

sayın zamenya klasörün ,ç,ndeki bütün dosyalardan verial komut düğmesini tıkla
buradan klasörden dosyaları listele düğmesini tıkla veri aktarılacak dosyanın bulunduğu klasörü seç liste kutusundan bu dosyayı işaretle SpinButton düğmesiyle veriyi aktaracağın satırı seç mavi renkli 20 adet textbox lara verini yaz ve VERİLERİ DEĞİŞTİR KAYIT ET düğmesine tıkla

örnek olarak veri adlı çalışma kitabıma A ve I sütünları arasına günlük veri giriyorum bu girdiğim verileri database adlı çalışma kitabına A ve I sütünlarındaki veriyi alt alta göndere bilirmyim ,Kapalı dosyadan verialabiliyorum ama kapalı dosyaya veri gönderemedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

lütfen yardım

sayın zemanya 9 nolu mesajımdaki açıklamalar doğrultusunda işlem yapıp denedinizmi anlıyamadığınız bir yer varmı 20 satırlık hücreyi istediğin yere kayıt yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Sayın halit3 9nolu mesajdaki işlemi programüzerin den yapabiliyorum ama kodları kendime çalışa sayfama göre ayarladığımda hata veriyor,birazcıkta kodlar karışı geldi.

sayın zamenya sizin için dosyayı birazcık sadeleştirdim kontrol edermisiniz.

Ekli dosyalar

sayın halit3 çok teşekkür ederim
yardımınızla
istediğim gibi ayarlaya bildim sonunda :)

iyi günler sayın zamenya

farklı bir örnekte ben ekledim.
Master.xls den detay.xls e çift tıklama ile aktarılır.

Ekli dosyalar

yardımlarınız için teşekkürler halit3,conari ,serdarokan

Geri