• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kapalı dosyadan veri almak

c deki bir klasördeki kapalı dosyadan, button a gerek kalmadan otomatik olarak veri aldırmak istiyorum. size zahmet....

Arama motorunu kullandınız mı ?

http://www.excel.web.tr/search.php

Kapalı dosya hangi yolda, hangi sayfasından hangi hücredeki veri, hangi dosyada nereye yazdırılacak ?

Kullandığınız Excel versiyonu nedir ?

Sorularınızda biraz açıklayıcı bilgi verin lütfen...

aradım. kapduseyara var. ben egersay kullanmak ıstıyorum. ugrastım ama yapamadım. c de mhg klasörünün içinde kapalı 1.xls kitabını kullanarak, mhg.xls de eger say kullanmak ıstıyorum. acık ıken oluyor fakat sorun kapalı ıken. yardımcı olursanız sevınırım.

Sayın Haluk, Bey Konuyla ilgili ben bir yardım istesem sorunum ekteki dosyada mevcut .Bu arada Dosya lar M:\ortak dosyasının içinde
Yardımlarınız için teşekkürler... :hey: :hey:

Sayın Bahadır, forumu iyi taradığımı düşünüyorum ama benim istediğim benim yapamıcağım bir şey sanıyorum ekteki dosyayı incelediniz. kapalı dosyadan "forma" veri almak benim yapabiliceğim iş değil o yüzden yardım istedim . İlginiz için teşekkür ederim.

Hangi dosyanızdan hangi hücrelerdeki verileri hangi hücrelere almak istiyorsunuz bunu belirtirmisiniz.

2. dosyada gereken açıklama vardı sanırım sayın leventm, 2.dosyadaki form1 den 1.dosyadaki belirttiğim hücreleri forma alıp gerekli düzeltmeleri formda yaptıktan sonra 2. dosyaya kaydetmek kaydetme işlemini şu an aypıyorum sadece kapalı dosyadan verileri alamıyorum.

Form1'de hangi dosyadan verileri çekeceğinizi nasıl seçeceksiniz?, klasör içindeki dosyaları bir comboboxta listeleyerek buradan dosya adını seçerekmi yapmayı düşünüyorsunuz?

dosya yı gözattan seçebilirsem çok iyi olucak çünkü diğer dosya lar ağda bulunuyor.

dosyanızdaki vbeye şifre koymuşsunuz.

Ekteki örnek dosyayı inceleyin. Kendi dosyanıza uyarlayabilirsiniz.

Müthiş siniz Sayın leventm, sizin sayenizde bu formu oluşturdum sanıyorum bu form için sizi daha rahatsız etmem .Ayrıca mümkünse sizinle tanışmak isterim. Sizin gibi biriyle tanışmak beni çok mutlu edicek inanın. Herşey için tekrar tekrar teşekkürler emeğinize elinize sağlık.

Geri