• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

javascriptli aspx web sayfasından excele veri alma

aspx tabanlı ve girilen tarih bilgisine göre java scripti ile veri oluşturan bir siteden,
birden fazla tarihi makro yardımı ile excelde otomatik girerek, IE bağımsız veri almak mümkün mü?

örneğin;
01.05.2010 için gerçekleşen sonuçları EXCEL MAKROSU ile excel sayfasına çekmek istiyorum. (çektiğim verileri derlemek konusunda sıkıntım yok-buna ilişkin makroyu yazabilirim) işim bittikten sonra 02.05.2010 sonuçlarını, sonra 03.05.2010 ....vs

İhtiyacım olan örn; 03.05.2010 tarihine ilişkin sonuçları aspx tabanlı bu siteden excel sayfasına aktaracak MAKRO.

Daha da açacak olursam örneğin bir excel dosyasında A B ve C adında 3 sayfam var. A sayfasının A1:A10 hücrelerinde 01.05.2010 - 10.05.2010 tarihleri var. bu tarihler ihtiyaç olduğunda değiştirilecek. MAKRO önce a1 hücresindeki tarihi alacak buna göre gidip aspx tabanlı siteden o tarihe ilişkin sonuç verilerini B sayfasına aktaracak. ben B deki verileri işleyip istediğim formatta C sayfasına aktaracağım. sonra B sayfasını temizleyip bu sefer A2 hücresindeki tarihin verisini alacak...

Bu mümkün müdür?

Ekli dosyalar

sanırım olmuyor..

Bir ara maçkolik sitesinden çekmeye çalışmıştım :)

İyi Çalışmalar..

Sayın Cumay

istediğiniz şey aslında çok kolay biraz zaman birazda uğraş istiyor.
bu gün içinde müsayit olursam örnek bi çalışma yaparım.

Sevgili Üstadlar
Benim için çok önemli bir konu. bu konuda hala bir çözüm bulabilmiş değilim. yardımlarınızı rica ediyorum.
ilgi ve emeğinize şimdiden teşekkürler

Bi yanıt lütfen. mümkün mü, değil mi?

Geri