DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Benim de demek istediğimi en yalın haliyle sordu Zeki Bey ....Son kullanıcının #13 nolu mesajdaki görsele ulaşabilmesi için nasıl çalıştırması gerekiyor?
.
Selam dostum ;Son kullanıcının #13 nolu mesajdaki görsele ulaşabilmesi için nasıl çalıştırması gerekiyor?
.
npx create-react-app my-app
cd my-app
npm start
"scripts": {
"start": "react-scripts start",
"build": "react-scripts build",
"test": "react-scripts test",
"eject": "react-scripts eject"
},
Evet ben böldüm yani pencereleri küçülterek yaptım ama çok emin olmamakla birlikte direkt vscode içinde browserı gösteren eklentilerde vardı sankiBu arada "Live Server" eklentisini kurdum ama, sizin ekran görüntüsündeki gibi görüntü elde etmek için ekranı bölmem falan mı gerekiyor?
.
Aşağıdaki linkte belirtilen, MS'in kendi eklentisini kurdum. VSCode editörün içinde bir pencerede dosyayı görüntüleyebiliyorsunuz, değişiklikleri esas dosyaya kaydetmeden izleyebiliyorsunuz. Sanal sunucu falan oluşturmadan çalışıyor............. çok emin olmamakla birlikte direkt vscode içinde browserı gösteren eklentilerde vardı sanki![]()
Biz de ekmeğimizi Cobol ile kazanmıştık, hey gidi günler heyyÇok isabetli karar vermişsiniz..... Benim gençliğimde bu programlama dilleri ve internet olsaydı, VBA ile falan uğraşmazdım..... Bizim zamanımızda Fortran IV, Cobol, Pascal falan vardı....
C# ile ilgilenemedim ama, günümüzde C+, C++'ın daha ötesinde.... Zaten "Excel" in ilk versiyonları da "C+" ile üretilmiş bir yazılım.
"Google Sheets" bile, bana göre en "baba" Excel versiyonu kadar iyidir, en azından ücretsiz..... JavaScript benzeri "GAS" - "Google Application Script" ile hayal ettiğiniz hemen herşeyi yapabiliyorsunuz.....
.