• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İzin Takip Takvimi

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba sevgili üstadlar. Forumu uzunca süredir takip ediyorum. Bana çok şey öğrettiğinizi söyleyebilirim. Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığım dosyada forumdan da faydalanarak bir noktaya kadar geldim. Ancak daha ötesine gidemiyorum. Çalışmam da izin kullanacak personelin izin günlerinin takvimde işaretlemesini yaptıramıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Öncelikle ekli dosyanın çok kullanışlı olduğunu söyleyemem. Daha kullanışlı bir çözüm gelene dek eki inceleyin. En azından size fikir verecektir.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Öncelikle ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız "Tablo" sayfasında personel seçmek yerine personel isimlerini diğer sütunlarda göstererek formüle edersek çakışan izinleri daha net görebiliriz. Dosyadaki amaç çakışan izinleri görmek.

Emeğiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Öncelikle ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız "Tablo" sayfasında personel seçmek yerine personel isimlerini diğer sütunlarda göstererek formüle edersek çakışan izinleri daha net görebiliriz. Dosyadaki amaç çakışan izinleri görmek.

Emeğiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Merhaba;
Tablo sayfasında C sütununu kopyalayıp D sütununa yapıştırın. Daha sonra D2 hücresinde açılır listeden user seçin.
İyi çalışmalar.
Not: Tablo oldukça ağırlaşacaktır. (bilgilerinize)

Sayın Muygun hocam değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Dosya biraz hantallaşıyor ama işimi görüyor.

Geri