• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

izin takip kartı

Excel Vers. ve Dili
2003-2007 tr
selam arkadaşlar izin takip kartı nasıl oluşturuluyor. örn 25 personellik bir izin kartı..bilgileri direkt kaydetmesi gerekiyor..aradım bulamadım..

Sitede biraz bekleseydin cevap alırdın.
Bir örnek eklersen yardımcı olalım.

izin takip programı yapma.

merhabalar. ben de bir izin takip programı yapacağım. ancak sadece excel kullanarak yapmak istiyorum. tek takıldığım nokta: izin formu üzerinde yaptığım işlemlerin, ilgili personelin izin takip formunun dolu olan satırının hemen altındaki satıra gelecek şekilde otomatik eklenmesi.iznin hangi yıldan olduğu, kaç gün kullanıp ne zaman döneceği gibi hususları ben manuel olarak forma yazdığımda, bu bilgiler ilgili kişinin izin takip formunun dolu olan satırının hemen altındaki satıra gelecek şekilde otomatik eklenmesi mümkün müdür? yardımcı olursanız teşekkürler. ya da bu işe yarayan formül nedir? bu bile yetecek bana. şimdiden teşekkürler

İstediklerinin hepsi mümkündür.
Ancak örnek bir dosya eklemen lazım.
Dosya üzerinde neyi nereye nasıl almak istiyorsun açıklamalısın.
Yardım edecek kişi sorunu iyi anlamalı ki çözümü ona göre hazırlasın..

izin takip programı-kartı yapma

sorduğum sorunun daha iyi anlaşılması açısından üzerinde çalıştığım formu gönderiyorum.

Ekli dosyalar

üzerinde çalıştığım dosyayı tekrar ekliyorum . bilgiler İZİN SAYFASINDAKİ sarı yerlere elle girilecek.bu bilgiler İZİN TAKİP SAYFASINDAKİ formun ilgili satırına otomatik aktarılacak. çok karmaşık bi program olmasını istemiyorum. pratik bi çözüm yolu var mı? ya da formülünü bilen var mı. şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

izne ayrılanın Ait Olduğu yılı hangi hücreye yazacaksın

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. izne ayrılanın ait olduğu yıl 2010 ve 2011 olmak üzere iki ayrı yere yazılacak. 2010 yılına ait izin, izin sayfasında H10 na;2011 yılından izin I10 na yazılacak.

bu formu çizen büyüklerimiz 2010 ve 2011 yıllarındaki izin sürelerinin izin sayfasında H10 ve I10 hücrelerinde gözükmesini istemiş. kişinin 2010 dan 8 günü olsun mesala. 10 gün izin kullanırsa 2010 dan 8 düşecek (2010 izni sıfırlanmış olacak). 2011 den 2 düşecek.(kalan 18 olacak) :???:

Anladım
Hazırlanan formda birleştirilmiş hücreler var.
Sayfa adları arasında boşluklar var
(boşluk yerine _ işareti konmuş olsa hiç sorun olmazdı)
Sayfa adlarını ve birleşik hücreleri değiştirmem de sakın ca varmı ?.

Şu kodu bir modüle ekle
İZİN_SAYFASI na bir düğmeye Kayıt makrosunu ata.
Denemek için rakamlar gir.

Sub Kayıt()
Dim Satır As Long, Say As Byte
Worksheets("İZİN_TAKİP").Select
Satır = Range("A65536").End(3).Row + 1
Cells(Satır, "a") = [İZİN_SAYFASI!H9]
Cells(Satır, "b") = [İZİN_SAYFASI!H10] + [İZİN_SAYFASI!I10]
Cells(Satır, "c") = [İZİN_SAYFASI!F8]
Cells(Satır, "d") = [İZİN_SAYFASI!I8]
End Sub

Cells(Satır, "a") Burası = Sayfanın Hangi Sütununa Yazılacaksa Osütunun harfini yaz
[İZİN_SAYFASI!H9] Burası = Ait Olduğu Yıl H9 Yerine sen nereyi istiyorsan orayı yaz

Sadece ilk 4 veri için hazır kodlar diğerlerini sen eklersin...
Sayfa isimlerindeki iki kelime arasına _ işareti koyunuz.

izin Takip v5

Amotörce hazırlanan bir proğram hatalardan dolayı özür dilerim.Yardımlarından dolayıda Excel Web tr ye teşekkürler

Ekli dosyalar

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim Mustafa Bey. kodlarla aram pek iyi değildir ama ugraşacağım. inşallah başarırım.

Merhaba sayın mcetinkaya65 İzin sayfasında koruma koymuşsunun şifreyi yazarsanız daha iyi olacak iyigünler.

Geri