• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

izin formül

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hkose61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2007
bu alıntı bir proğram .biraz değiştirerek okula uyarlamaya çalıştım.ama yeterli olmadı.ayı gösteren rakamı değişince hafta sonları ve tatiler değişiyor.R . S. İZ. yazılı yerde aylık toplam alınıyor.Benim yapmak istediğim şey aylar değiştiğinde toplam kısmına toplam izinleri ayrı ayrı yazması sonra da yıllık toplamı bulabilmek.Formüllerle yada kodla yapmak mümkün mü?şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

dosya kendiliğinden salt okunur olmuş.yeniden yükledim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
şimdi yıllık toplamı nereye almak istiyorsun aylık toplamı nereye alacak onu açıklarsan yada şablonunu yaparsan yardımcı olabilirim

Değerli üstadlar,
İzin izlenimi sayfasındaki kişilere verilmiş izinleri veri sayfasına bu veri sayfasının formatında iznin başlangıç tarihinden,son izin tarihine kadar olan süre içine X işareti koydurmamız müm kün mü?
Örnek :Fatih isimli personel nisanın 2 itibari le 2 gün izin almış,aynı personel 8 nisan tarihinde de 4 gün izin almış.Veri sayfasında 4. ay seçildiğinde 4 ay içinde alınan izinleri personellerin karşısına izinli günlerine X işareti koyması 2 ay seçilirsede 2 ay içindeki izinleri çekip süzmesi için ne yapabiliriz.
Personelin tatil ve izin harici net çalışma sürelerini hesaplamamız için.
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
şimdi yıllık toplamı nereye almak istiyorsun aylık toplamı nereye alacak onu açıklarsan yada şablonunu yaparsan yardımcı olabilirim

adsoft hocam;toplam sayfasına aylık ve yıllık toplamı alacak şekilde düzenlemek istiyorum.

Son düzenleme:
özetle veri sayfasında AN3 hücresindeki değeri 5 yaptığımda gireceğim verileri toplam sayfasındaki 5. ay olan mayıs ayı sütununa aktaracak.tekrar girdiğimde eskisini silmeyecek güncelleyecek.formülle çözebilir miyiz?

Merhabalar
Veri sayfalarınızı aylara göre çoğaltın (ocak-veri, Şubat-veri,... gibi). Program zaten dediğiniz şeyi yapıyor.

bu konuda yardım edebilirmisiniz

Geri