• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

izin belgesi hazırlama dosyasında birkaç aksaklık

merhaba arkadaşlar. bu forumdan aldığım izin belgesi dosyasındaki bazı aksaklıkları gideremedim. tespit edebildiğim problemleri şu şekilde:
1) kullandığı izinler bölümüne önceki izinlerin toplamlarını doğru atmıyor.
2) izin takibini doğru yapmıyor.
3) hakettiği izin hesabını doğru yapmıyor.
4) devredilecek izinleri doğru yapmıyor.
yardımcı olursanız sevinirim. tüm arkadaşlara da öneririm. pratik ve basit bir kullanımı var. şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
izin kağıdı sayfasında KİŞİ İZİNİNİ KAYIT ET düğmesi ile kullanılan izinleri F5 hücresindeki izin gününü izin takip sayfasına aktaracaksınız.buna paralel hepsi düzelecektir.

size alternatif bir linkde veriyorum buradaki dosya daha kullanışlı

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=70216

halit3 arkadaşım öncelikle teşekkür ederim. verdiğiniz linkteki programı inceledim. gayet güzel ama benim için çok gelişmiş. oradaki dosyanın mesela bir lite versiyonu olsa çok iyi olur :) benim gönderdiğim dosya için önerdiğiniz çözümü denedim ama birşey değişmedi. mesela kullandığı izinler bölümüne güncel son durumu atmıyor. başka bir sorun var heralde

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Öncelikle sorunuza cevap vermişim ama 14 gün sonra geri dönmüşünüz sorununuz devam ediyorsa keşke geri dönseydiniz.?

Örnek dosyada gerekli verileri girerek veya seçerek kişi iznini "kayıt et düğmesine" tıkladığınız zaman izin_takip sayfasına aktarım yapıyor.
izin_takip sayfasında kaydırıcı düğme ile kişilerin adlarını seçtiğiniz zaman kaç gün izin kullandıysa ve kalan izinleride gösteriyor burada sıkıntı yok.
dört adet kayıt yaptım.

İKİNCİ KİŞİ 4 gün
ÜÇÜNCÜ KİŞİ 7 gün
BİRİNCİ KİŞİ 11 gün
İKİNCİ KİŞİ 16 gün

bu kayıtlar mevcut

bunları kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

sayın halit3 öncelikle geç cevap yazabildiğim için kusura bakmayın. bazen imkan bulamıyorum. son dosyadaki kayıtlara baktım. mesela ne kadar izin düzenlenirse düzenlensin IZINKAGIDI sayfasındaki C14 hücresi (kullandığı izinler - yıllık) toplamı değişmiyor. sadece E14 hücresindeki kullanabileceği izin miktarı değişiyor.
ayrıca ben izin belgesi düzenleyeceğimde direk IZINKAGIDI sayfasından kişileri seçip kaç gün izin alacağını seçiyorum ve kayıt ediyorum doğru mu acaba?

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
formülleri değiştirmediysen c14 kullandığı izinler e14 kalan izinleri gösteriyor.

hocam ilginiz için teşekkür ederim ama benim de tam olarak söylemek istediğim bu c14 hücresi kullandığı izinleri göstermesi gerekirken göstermiyor. e14'te sorun yok. yeni bir izin belgesi düzenleyip kayıt aktardıktan sonra istediğiniz kadar aktarın c14 hücresi değişmiyor. değişmesi lazım. formüllere hiç dokunmadım.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
A14 hücresindeki değeri siliniz veya
C14 hücresindeki formülü
=EĞER(M$3>0;IZIN_TAKIP!D9)
böyle yapın

ama en doğrusu A14 hücresindeki değeri siliniz.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
A14 ,A15,A16,A17 hücrelerine değerler userformdan hesaplardan gelmektedir.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyayı yeniden düzenledim

Ekli dosyalar