• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İzci eğitim katılım belgesi

Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli excel veb uzmanları bir izcilik kulübünde çalışıyorum. excelde bir çalışma sayfası hazırlayıp yeni üye girişleri ve üyelerin katıldığı etkinliklerin kayıtlarını tutuyorum her üyenin ayrı bir excel dosyası var bu dosyaları D sürücüsündeki kayıtlar klasörünün içinde depoluyorum buraya kadar bir sorunum yok ama örneğin düzenlenen bir etkinliğe katılan 40 öğrencimiz var diyelim ben bu 40 öğrencinin dosyalarını teker teker açıp katıldığı etkinlikler bölümüne katıldığı etkinlik ve içeriğini teker teker yazmak zorunda kalıyorum buda benim epeyce bir vaktimi alıyor sizden ricam B sütünu boyunca kayıtlı olan isim listesinde kimin adı varsa bu isimdeki dosyaların içine bilginin toplu olarak tek seferde kaydedilmesidir bu konuda yardımcı olursanız seninirim ekli dosyamda biraz daha detay verdim umarım yardımcı olur yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

değerli uzman arkadaşlar bu konu benim için çok önemli formda defalarca arama yaptım makro kaydet ile yapmaya çalıştım bulduğum bazı kodları çalışmama uyarlamaya gayret ettim 3-4 günden beri bu konu ile uğraşıyorum ama bir türlü başaramadım muhakkak uzman birinin yardımı lazım lütfen bana bu konuda yardımcı olun rica ediyorum

Geri