Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sub aktar()
Dim sonsat_baskı As Long, sat As Long, i As Long, k As Byte
Sheets("baskı").Select
sonsat_baskı = Cells(65536, "A").End(xlUp).Row
sat = Sheets("lak").Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
For i = sonsat_baskı To 2 Step -1
If LCase(Replace(Replace(Cells(i, "H").Value, "L", "l"), "İ", "i")) = "lak" Then
For k = 1 To 20
Sheets("lak").Cells(sat, k).Value = Cells(i, k).Value
Next k
sat = sat + 10
Rows(i).Delete
End If
Next i
MsgBox "İşlem Tamam.."
End Sub
İşlem sütunundaki hücrelere LAK yazıp güncelle tuşuna bastığımda, Baskıdaki bir iş Lak aşamasına aktarılıyor.
Bu dosya paylaşıma açık ve diğer kullanıcılarda değişiklik yapabiliryor. Sanırım makro her zaman en son satırdaki boş alana işlemi taşıyor. O zamanda farklı kullanıcılardan dolayı çakışmalar oluyor ve ordaki bazı işler siliniyor.
acaba Baskı alanındaki bir işi LAK aşamasına gönderirken çakışmaları önlemek için sizin bir öneriniz varmı.
Yada ben her zaman LAK aşamasındaki 50. satıra işleri taşısın istiyorum. Daha sonra sıralama yaparak birleştiririm.
umarım problemi anlatabildim....yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.