Son satırlara (65536) kadar yapmış olduğunuz Veri Doğrulamaları kaldırın. Biçimlendirmeleri, formülleri gerektiği kadar, fazla yaymadan kullanmalısınız.
Sy.Yurttaş ilginiz için teşekkürler. Alternatif olarak bazı formüllerin yerine makro uygulaması yapılsa, çalışma sayfası biraz daha hızlanabilir mi? Örnek dosyayı atmamdaki tek sebeb acaba makro konusunda form da arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu verileri manuel olarak sadece tabloya girerken hata yapma olasılığı fazla oluyor. Bu da yapılan istatistiklerde doğru sonuç vermiyor. Diğer türlü örnek dosyayı tam istediğim gibi çalıştırabilirsem sıkıntıdan kurtulmuş olacağım. Bu konuda Excel Vadisindeki arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Tüm arkadaşlara iyi günler iyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.