Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Macro lardan anlamıyorum. Bulunduğum satırı ayıracak herhangi bir renk farkı veya belirtec, macrosuz yapılabilirmi? Mümkünse hem satır hemde sütun da farklı renk mümkünmüdür? şimdiden teşekkürler
Açılan konuyu detaylıca incelemedim, yalnızca senin mesajını referans alarak yorum yaptım.
Dediğim gibi 1 kereye mahsus geri alma işlemi yapılabilir. Biçimlendirme dediğin Koşullu Biçimlendirme ise; herhangi bir aralığa Koşullu Biçimlendirme uygulayıp Ctrl + Z yapıldığında Koşullu Biçimlendirme siliyorsa/iptal oluyorsa, mantık olarak önerdiğim dosyadaki kodlar işe yarayacaktır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.