Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar.
Bir Fiyat var ben buna ilk önce Yüzde 16 iskonto sonrasında hesaplanan rakama yüzde 6 iskonto 5 iskonto 4 iskonto ve 3 iskonto uygulayacam iskonto oranlarını sütunlara yazdım nasıl yapabilirim.
Teşekkür ederim ilginize aslında ben bunu yaptım, Benim asıl yapmak istediğim şuydu Farz edelim 1000 TL ben bu rakama 16 + 5 + 4 + 3 iskonto uygulayacağım fakat 1000 TL ye 16 iskonto uyguladığımda çıkan rakamı hiçbir yere yazmayacağım en son iskontosu hesaplanmış fiyat deyip kaç farklı iskonto hesaplamışsa en son hesaplanmış halini yansıtacağım varmı acaba böyle bir şey
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.