• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

işinize Yararsa Excel 2007'de Oluşturulmuş Örnek Makrolar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 VB Makro
Arkadaşlar Excel 2007'de oluşturulmuş örnek makrolar ekteki dosyada mevcuttur.
İşinize yaraması umuduyla iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın ottoman71;

Günaydın ve iyi hafta sonları...

Dosyanızı indirdim, içindeki xls ya da xlsm dosyalarını bir türlü açamadım..

Eksik yaptığım bir şey mi var?

Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Ben açıyorum, makroları etkinleştiriyorum fakat ne word ne de excel sayfalarında hiçbirşey göremedim..

Güzel bir çalışma, Teşekkürler. Fakat en azından her dosya için bir açıklama eklerseniz çok daha iyi olacaktır.

merhaba

syn ottoman71, güzel bir kaynak. paylaşım için teşekkürler.

Sayın ottoman71!!! başarılı çalışmanızı paylaştığınız için teşekkürler!!!

selam,
ben özel bir firmada pazarlama ve tahsilat işleri yapıyorum, kullanmakta oldugumuz link programında özet listesi istediğimde sadece toplam tutar mevcut oluyo ama bana ürünün alındıgı tarih ve tutarıda da önemli bir cari hesabın 3-5 defa ayrı ayrı ürün aldıgını düşünürsek bana şöyle bir şey lazım;
(cari kod gircem ünvan çıkacak) ürün bedeli ve tarihi (3.125tl-01/10)+(1.890tl-02/10).bir sonraki sutun a bu iki tutarın toplamı (5.015)eğer açıklama için sutun kalabilirse aynı satır üzerinde not almam için çok daha faydalı olur.
konuyla ilgilenip kafa yoracak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. saygılarımla zamansiz.

Güzel bir çalışma, Teşekkürler. Fakat en azından her dosya için bir açıklama eklerseniz çok daha iyi olacaktır.

İşinize yaradı ise ne mutlu. Bir internet sitesinden buldum. Yarısına kadar inceledim. İçerisinde güzel örnekler olduğunu gördüm ve paylaşmak istedim.
Hepsine açıklama yazacak vaktim olmadı. Bu aralar iş yerinde mesaili bir çalışma içerisindeyim. Ama ilerleyen zamanlarda vaktim olursa açıklama eklemeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Sayın ottoman71!!! başarılı çalışmanızı paylaştığınız için teşekkürler!!!

Öncelikler çalışmalar benim değil. Eğitim amaçlı yaptığım araştırmada, bir internet sitesinden buldum ve paylaşmak istedim.

İşinize yaradıysa ne mutlu.
İyi çalışmalar.

Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Ben açıyorum, makroları etkinleştiriyorum fakat ne word ne de excel sayfalarında hiçbirşey göremedim..

Geliştirici sekmesinden Visual Basic bölümüne girmelisiniz. Yada Alt+F11 tuşlarına basarak visual basic ekranını açarsanız kodları görebilirsiniz.

paylaşım için teşekkürler.

Geri