• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

isimleri kombinasyon halinde sıralayabilirmiyiz

Excel Vers. ve Dili
excel2007
merhaba arkadaşlar
sorunum şu.elimde 30 kişilik bi liste war we bu isim listesinden her 4 kişiyi ay içerisinde günler dahilinde otomatik olarak kümeler oluşturmak istiyorum.mesela a,b,c,d 01 mart 2010 pazartesi günü beraber kümedeler,
e,f,g,h 02 mart 2010 salı günü kümedeler gibi.umarım anlatabilmişimdir.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.nasıl yapabilirim...

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
merhaba arkadaşlar
sorunum şu.elimde 30 kişilik bi liste war we bu isim listesinden her 4 kişiyi ay içerisinde günler dahilinde otomatik olarak kümeler oluşturmak istiyorum.mesela a,b,c,d 01 mart 2010 pazartesi günü beraber kümedeler,
e,f,g,h 02 mart 2010 salı günü kümedeler gibi.umarım anlatabilmişimdir.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.nasıl yapabilirim...
İsim listesi hangi sütunda?
Sorunuzu örnek bir dosya(2003 formatında) desteklerseniz sorunuza daha çabuk yanıt alabilirsiniz?:cool:

Excel Vers. ve Dili
excel2007
isim listesi 1.sayfada.ama 2003 formatında derken onu anlamadım

Excel Vers. ve Dili
excel2007
isimleri kombinasyonlar halinde sıralayabilirmiyiz lütfen yardım

merhaba arkadaşlar
e,f,g,h 02 mart 2010 salı günü kümedeler gibi.umarım anlatabilmişimdir.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.nasıl yapabilirim...örnek listede isimler 1.sayfada

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel2007
çok teşekkür ederim kardeş ellerine sağlık.zahmet oldum sana