• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İsimlere Göre Harcamaları Ayırma

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar. Ekteki örnekte liste sayfasında oluşturduğum listedeki isimlere göre dökümünü çıkartmak istediğim döküm sayfasını formül kullanarak nasıl oluşturabilirim ?

Her isme ait birer döküm oluşturmak istiyorum yani harcama yapan kişilerin dökümünü çıkartmak istiyorum. Anlaşılmayan bir şey yoktur umarım ?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Eki inceleyin. (isim çoğaltırken grup halde sutunları seçerek çoğaltın)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar. Ekteki örnekte liste sayfasında oluşturduğum listedeki isimlere göre dökümünü çıkartmak istediğim döküm sayfasını formül kullanarak nasıl oluşturabilirim ?

Her isme ait birer döküm oluşturmak istiyorum yani harcama yapan kişilerin dökümünü çıkartmak istiyorum. Anlaşılmayan bir şey yoktur umarım ?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

.

Dosyanız ekte.

Konu için bakınız:

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Ekli dosyalar

Yurttas teşekkür ederim ancak özet tablo olayını bende biliyorum ama malesef o şekilde değil tam olarak muygun arkadaşımın yaptığı gibi bir çözüme ihtiyacım vardı.şu anda geç oldu ancak işimi göreceğine inanıyorum. Çok teşekkür ederim muygun. & işareti kullanmak çok yaratıcı bir düşünce. inan aklımın ucundan bile geçmemişti :) indis olayı falan tamamdı, hatta dökümdeki isimleride indisle ayırdıktan sonra düşeyara ile sıralı bir şekilde yazdırdım ama & kullanarak mehmet1 mehmet2 yazdırmak hakkaten dahiyane bir çözüm olmuş ;)

(isim çoğaltırken grup halde sutunları seçerek çoğaltın)
Açıklama içinde teşekkür ederim ki zaten bu & olayı ile tüm derdime derman olmuşsun. o kadarınıda biz düşünelim değil mi ama :) gerçekten çok başarılı bir çalışma.

tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla. . .

Son düzenleme:
Geri