• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

isim listesini a , b , c olarak ayırmak

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
herkese ıyı gunler; yapmak ıstedıgım seyı anlatmak bıraz zor oldugu ıcın ornek bır dosya ekledım anlatmaya calısırsam A dan Z ye kadar bır ısım lıstem var bunu ıkıncı bır tablonun ıcınde formullerle A satırı yaratıp altında a ıle baslayan ısımler B satırı yaratıp b ile baslayanlar seklınde Z ye kadar goturmek. tum yardımlara cok tesekkur ederım.

Ekli dosyalar

herkese ıyı gunler; yapmak ıstedıgım seyı anlatmak bıraz zor oldugu ıcın ornek bır dosya ekledım anlatmaya calısırsam A dan Z ye kadar bır ısım lıstem var bunu ıkıncı bır tablonun ıcınde formullerle A satırı yaratıp altında a ıle baslayan ısımler B satırı yaratıp b ile baslayanlar seklınde Z ye kadar goturmek. tum yardımlara cok tesekkur ederım.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

sayın yurttas ılgınıze cok tesekkurler. bu lısteyı ornekte gosterdıgım sekılde yapmak mumkunmudur cunku bunu bır davetlı lıstesı olarak kullanacagım sızın yaptıgınız sekılde bıraz zor olacak lıstelemek. yaklasık 2000 kısılık bır lıste cunku

sayın yurttas ılgınıze cok tesekkurler. bu lısteyı ornekte gosterdıgım sekılde yapmak mumkunmudur cunku bunu bır davetlı lıstesı olarak kullanacagım sızın yaptıgınız sekılde bıraz zor olacak lıstelemek. yaklasık 2000 kısılık bır lıste cunku

.

Şekilsel olarak olmadı derseniz, kabul ederim.

Ama bu bir davet listesi, yok 2000 kişilik bir liste derseniz bunlar geçerli nedenler değil.

Çünkü en pratik ve hızlı yöntem bu. İsterse listeniz bir milyonluk kişilik olsun farketmez.

Ama yine de siz bilirsiniz.

.

acıkcası dedıgınız gıbı sekılsel olarak olmadı desem daha dogru. bunu bır tanıdıgım ıcın yapıyorum ve bugune kadar hep onun ıstedıgı, ornekte gosterdıgım sekılde verdım. yapması zor ıse eskı yontemle devam edebılırım ama cok zorlamayacaksa yardımlarınızı beklıyorum.

Geri