Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sub isimleresayfaac()
For i = 1 To Range("a65536").End(3).Row
ad = len(cells(i, 1).value)
sheets.add.name = iif(len(cells(i, 1).value) >= 20, mid(cells(i, 1).value, 1, 20), cells(i, 1).value)
next i
i = empty
end sub
kod ile ilgili bu yazıdğınız kısmı ben boş bi çalışma sayfası açtığımda nerelere ne yazıcamda çalıştırıcam yardımcı olabilirmisiniz. sayın tarkan Vural
açılışta veri adlı bir çalışma sayfası eklemek istiyorum ve kapanışta o veri adlı sayfayı kaldırmak istiyorum... ancak bazen veri adlı çalışma sayfasını bilgisayar kaldırmadan/silmeden çıktığı için bir sonraki açılışta bu veri adlı sayfa mevcut bulunduğundan program hata veriyor...
sorum: açılışta veri adlı çalışma sayfası var mı yok mu kontrol edilsin, varsa silinsin(mutlaka!), yoksa veri adlı çalışma sayfası oluşturulsun...
forumda bununla ilgili konulara baktım ama hiçbirisinde istediğim cevabı bulamadım...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.