• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

işçi puantaj proğramı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
selam hocam öncelikle size çok teşekkür ederim bu göderdiğim proğramda eksiklikler var tamamlarsanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

korhan hocam benim sıkıntım listede seçtiğim kişiye ait bilgileri değiştirmek ve seçtiğim kişiye ait günlük mesai ek mesai eksi mesai girebilmek ve bunları ayrı ayrı sayfalara yazdrmak

selam

dosyanın yeni hali benim yapmak istediğim personel işlemlerinde listeden seçtiğim veriyi textboxlara değer girerek ayrı ayrı sayfalara aktarabilmek ve bu sayfalardan raporlama formuyla gösterebilmek kullanıcı ADMİN şifre 123456 bu arada dosyayı açtığımda mesaj verdirdim ama bu gün yazan bölümde tarihin 2 gün sonrasını veriyor ek mesai veya eksi mesai saat üzerinden olması gerekiyo ilginize teşekkürler ayrıva proğramı açtığımda urarı mesajı koydum ama bu mesazda bu gün yanlış çaraşmbayı gösteriyo değiştir butonuna bastığmda veriy alt tarafa yazıyo bu konularda bana yardımcı olursa nız sevinirim dosya makrolar bölümünde süleyman çakır işçi puantaj isimli

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar banada bir puantaj proğramı lazım ama excel hakkında hiç bişey bilmiyorum izin günlerini ve alınan avansları hesaplayacak yardımcı olursanız sevinirim.mesela a personeli ay içinde 350 tl avans ve 6 gün izin kullanmış a işçisinin aylığı 600 tl 6 gün izini 120 tl 350 tl avansı var 470 tl toplam ay sonunda hak ettiği ücret 130 tl bu işlemleri yapacak bir proğram yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

çalışmalarınızdan faydalanıyoruz elinize sağlık teşekkürler

Geri