Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
örnek dosyada görülen şablodaki gibi tablo yardımıyla irsaliye kayıt oluşturmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olucağınızı düşünerek şimdiden teşekkür ediyorum.
İhsan Bey anlatamadım heralde bu excele özel bir tablo yardımı ile kayıt yapmak istiyorum. bu özel tabloyu yapılması için ndestediğinizi beklemekteyim.
İhsan Bey anlatamadım heralde bu excele özel bir tablo yardımı ile kayıt yapmak istiyorum. bu özel tabloyu yapılması için ndestediğinizi beklemekteyim.
bakın sizin istediğiniz çok uzun iş önce userform oluşturulacak ondan sonra içerisi doldurulup kodlar eklenecek ve siz sayfaya kayıt yapacaksınız bu işlemler.
benim size söylediğim ise siz kendinize göre özel tablonuzu ayarlayın ve dosyanızı gönderin bizlerde kodları ekliyerek gönderelim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.