• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iplik giriş çıkış stok takibi gereklii

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tesso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
LTFFF YARDIMM ARKADAŞLARRR
İPLİK FİRMASINDA LOT RENK KİLO GİRİŞ ÇIKIŞ İADE VB ÖĞELERİ BARINDIRAN PROGRAM GEREKLİ YARDIMMMM
furemsedat@hotmail.com

Teşekkürler şimdiden

Yolladığım dosyanın geliştirilmiş hali yani iplik giriş çıkışları lot ve kilo ve firma cinsmakro bağlantılı yapmam gerekiyorr
ltf yardımmmmm

Dosyayı yüklüyemedim arkadaşım yüklüyor gözüküyor sonuçta bomboş oluyor ndn

Altın üye değilim diye herhalde
ltffffffffff yardımmmmmmmmmmmmmm

Sayfa 1 2 ve diğerlerine firmaları kaydedip en azından 20-30 arası firmaları kaydedip ilk sayfada giriş yaptığım ipliklerin kilolarını kendi sayfalarında görülmesi ,,kendi sayfalarında da iade yapılan kalanların gösterilmesi harcanan kalan gibi neler yapabilirim geliştirmem gerek yardım ltffffffff

Ekli dosyayı görüntüle 102876 dosya ektedir lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olunuz.....

syn : tesso
dosyanız tamamen boş bir başlık atmışsınız sekme oluşturmuşsunuz ama ne yapacağıız belli değil yada yanlış dosya ekliyorsunuz. lütfen dosyanızı inceleyin ne anladığınızı bize anlatın.
bir de lütfen anlatım yaparken hiç bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatım ki projeyi bilmesek e yardım edebilelim.
bu kadar çok yardım mesajı göndereceğinize bence bunları yapın çözüme kavuşun olsun bitsin.

Acilllll

[sıze="5"][sıze="5"]dosyada ilk 3 sayfa da iplik firmalarından giriş olacak ,,arkasından 25 dokuma yerine giriş ve çıkışlar yapılacak ve bunlar ilk sayfada tümünde otomatik inecek girdisi çıktısı iadesi nerden geldiği sevk tarihi falan
son attığım dosyada bu başlıklar var sadece evt doğru zor ama ltff yardım excell in bu konusunu bilen için basittir anlatıklarım
teşekkür şimdiden

acilllllllllll yardımmmmmmmmmmmmm
[/sıze][/sıze]

Iplik firmaları bana çuval çuval lotno renkno kilo partino gibi verilerle ipi yolluyor
ben her bir gramı kontrol altında tutmam gerekiyor.. Girdisi çıktısı iadesi,malum iplik bayağı bir pahalı ürün olduğu için iadesi de çok önemlii,takip takip takip onun içinde sistemin program çok önemli ltff yardımmmm

Dokuma yerleri sevk edilen ipliği kullanarak siparişteki malı yapıyorlar,sipariş bittiğinde malın brüt ağırlığı ve adetinden sonra şukadar iplik kullandım şukadar kaldı falan diyor ya bu ipliği iade yada diğer siparişte kullanıyor

Her çuval farklı kilolarda ve farklı lotlarda olabiliyor ama renk numaraları aynı çünkü renkler aynı renler bu renkler yani biz herhalde 15-20 renkte çalışırız bu sene....
Aynı lot parti ve renk numarası aynıysa bunlar kazan adını alıyor yani kazan olabilmesi için 2 çuval gereklii

Yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürrr

BANA BİR İPLİK GİRİŞİ OLUYOR LOT, RENK ,RENK NO, KİLO,İLE BENDE BU İPLİĞİ KİMİ ZAMAN AYNI KİMİ ZAMAN İHTİYACA GÖRE PARÇALAYIP DOKUMAYA YOLLUYOR,
DOKUMADA SİPARİŞ EDİLEN MODELİ TAMAMLAYIP İPLİĞİN GİDEN TUTARINI BANA BİLDİRİP YA BANA İADE EDİYOR(stoka girmesi gerekli) YADA BİR SONRAKİ SİPARİŞ İÇİN BEKLETİYOR(bu iplikte onda gözükmesi gerekli)
tüm bunlarda tek bir sayfada toplanıp genel durum hakkında BİLGİLENDİRMEM GEREKİYORRR
DURUM BUUU

Geri