merhabalar uzun zamandır çözümünü bulamadığım bir konu belirlediğimiz bir değeri sürekli en üst satırda tutmak istiyorum. pratik ve kullanışlı bir formülle bunu yapma şansımız varsa yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim. örnek dosya ektedir
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
çok teşekkür ederim derman gibi geldi valla pratik ve kullanışlı tam istediğim gibi beyninize sağlıkmerhaba,
bir deneyin bakalım hocam olmuş mu
iyi günler
merhabalar uzun zamandır çözümünü bulamadığım bir konu belirlediğimiz bir değeri sürekli en üst satırda tutmak istiyorum. pratik ve kullanışlı bir formülle bunu yapma şansımız varsa yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim. örnek dosya ektedir
merhabalar. forumdaki kullanıcıların sorunlarına karşı çözüm anlayışınız ve ilginize saygım sonsuz bahsi geçen konuda en son alttaki mesajı yazmıştım.Bari ".....çözümünü bulamadığım bir konu" demeseydiniz...... Yaklaşık 15 gün önce çözüm önerdim ama siz beğenmediniz.
İstediğimiz Bir değeri Sıralamada en üstte tutmak
merhabalar. sütunda TÜMÜ ve ORTAKLAR gibi bazı isimler var TÜMÜ değerini sürekli en üstte durmasını kalmasını sağlamak istiyorum. bir kaç yol denedim olmadı konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim örnek dosya ektedir. dosyada detaylı açıklaması varwww.excel.web.tr
.