• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

imza cetvelindeki hafta sonlarını ayarlayamadım?

arkadaşlar ekte imza cetveli dosyası var. ayları tıklayınca hafta sonları yanlış işaretleniyor. dosya ekte. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Merhaba;

Yurttas hocam, imza föyü sayfasına koruma koydum kullanıcı tarafıdan formüller silinmesin düşüncesiyle. Ay ve isimler arasında gezinti düğmeleri ile ay ve isim değiştirmeye kalktığımda hata verdi.

Gezinti düğmesine tıklandığında korumayı kaldırıp, bilgileri getirip, bilgiler geldikten sonra tekrar korumaya alması yapılabilirmi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

üstadlar yurttaş beyin yaptığı dosyada cumartesileride haftaiçi görünümünde yapabilirmisiniz saygılar

üstadlar yurttaş beyin yaptığı dosyada cumartesileride haftaiçi görünümünde yapabilirmisiniz saygılar
Merhaba
Koşullu Biçimlendirmedeki formülü
Kod:
=HAFTANINGÜNÜ($B10;2)=7
tobloyu seçerek bununla değiştirin

üstad ben beceremedim bi yapıpda yükleyebilirseniz çok memnun olurum

teşekkürler üstad çok işime yarayacak :))

yurttaş beyede ayrıca teşekkürler :)

yine başınızı ağrıtıcam ama bilgi bölümüne 5 kişi giriş yapabiliniyor altına sürükledim olmadı ilk kopyalayıp elle yazdım yinede imza föyüne isimler geçmedi yardımcı olup 50 kişilik yapabilirseniz sevinirim

yine başınızı ağrıtıcam ama bilgi bölümüne 5 kişi giriş yapabiliniyor altına sürükledim olmadı ilk kopyalayıp elle yazdım yinede imza föyüne isimler geçmedi yardımcı olup 50 kişilik yapabilirseniz sevinirim
Merhaba
100 Kişilk olarak ayarladım
#burdan indirin

Kolay gelsin:hey:

s.a üstad malum dosyada isimleri değitirdikçe direk yazdırılabilirmi bi yerde okududumda beceremedim imza föyünün tam formulü şu ;

For x= 2 to 200

İf sayfa1.cells(x,1) <> ”” then

Sayfa2.cells(3,2)=Sayfa1.cells(x,1)

Sayfa2.cells(3,5)=Sayfa1.cells(x,2)

Sayfa2.PrintOut

End if

Next x

s.a üstad malum dosyada isimleri değitirdikçe direk yazdırılabilirmi bi yerde okududumda beceremedim imza föyünün tam formulü şu ;

For x= 2 to 200
İf sayfa1.cells(x,1) <> ”” then
Sayfa2.cells(3,2)=Sayfa1.cells(x,1)
Sayfa2.cells(3,5)=Sayfa1.cells(x,2)
Sayfa2.PrintOut
End if
Next x
Merhaba
Bu ne için :)
Listenin tamamını mı yazdırmak istiyorsunuz?
Dosyanızı ekleyin denemeler yapalım.

Merhaba
Bu ne için :)
Listenin tamamını mı yazdırmak istiyorsunuz?
Dosyanızı ekleyin denemeler yapalım.

hocam bu konuda 12. mesajınızda burdan indirin dediginiz dosya varya synyurttasın dosyası çok güzel oldu elinize sağlık ..

makroya her isim değiştirmek için tıkladığımızda direk yazıcıya gönderebilimiyiz bu formülde öyleymiş yanlış anlamadıysam :)

listenin tamammıda olur üstad bilgi sayfasında isimlistesindeki boş hücreleri yazdırmaz dimi
Denemek gerek amadenemeyi dosya üzerinde yapmak
Siz dosyanıza gerekli açıklamarı yaparak eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Onun dışın farazi konuşarak sonuç almak zor oluyor.

Geri