• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İlişkisel tablolar oluşturmak

Excel Vers. ve Dili
2003 VBA
Merhabalar,
iki tane tablom var birisinde kullanıcılar kayıtlı. sütunları;
kisi numara, ad soyad
diğer tabloda da talepler tutuluyor bunun sütunları ise;
talep no, talep, talepte bulunan kisinin numarası var.

talepte bulunan kisinin numarası ile 1. tablodaki kisi numarayı nasıl birbirine bağlayabilirim?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sorunuzu örnek dosya ile açıklarsanız daha anlaşılır olacaktır.

merhaba sayın benmutlu!!! sağlıklı bir cevap alabilmeniz için; sorununuzu izah ettiğiniz örnek bir dosya eklemenizi öneririm.sorununuzun bende yaptığı çağrışım ise; yaptığınız izahat neticesinde veri doğrulama ile çözülür sanırım bu konuda forumumuzun çok değerli uzmanlarının çözümleri var.incelemenizi öneririm.saygılar!!

sayın benmutlu ; probleminizi "etopla" formülü çözer... excel den kullanımı için yardım alabilirsiniz .yinede olmaz ise örnek tabloyu yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım...

ilk mesajımı güncelledim ve bi örnek ekledim. aynısını bu mesaja da ekliyorum. Yazmak istediğim program ile, örneğin, teknik hizmetler departmanındaki yetkili "durum" sayfası/"öneri hangi departmanda" kolonundan kendi departmanındaki önerilere baktığında
2 numaralı kullanıcı erkan baş'ın değerlendirmede olan önerilerinden "öneriler" sayfasındaki 1. ve 2. önerilerini görebilmeli. diğer departmanlardaki (kalite, üretim) önerilerini görememeli. Bu nasıl yapılabilir? Bir yol gösterebilecek var mı?

Teşekkürler..
Ekli dosyayı görüntüle ims.xls

Geri