- Excel Vers. ve Dili
- 2003
Selamlar;
Bu forum dahil bir cok forumda aradim ama benim ki gibi bir derdi olan cozumu yazmamis malesef. Sonucta, zamaninizi almaya ve sormaya karar vermek zorunda kaldim.
Durum Su:
A1 hucresinde sehirlerin isimleri var.
B1 hucresinde bu sehirlerin belediyelerinin internet adresleri var.
Yapmak istedigim, bu sehirlerin linksiz isimlerine, karsilarinda ki web adreslerini otomatik atamak.
A1: Adana
A2: Adıyaman
.....
B1: www.adana.bel.tr/
B2: www.adiyaman.bel.tr/
.....
C1: Adana yazacak ve Adana' nin web sayfasinin linki atanmis olacak sekilde.
C2: Adıyaman yazacak ve Adıyaman' in web sayfasinin linki atanmis olacak sekilde... Bu...
Tek tek yapabilirdik ancak koyler kasabalar dahil memleketimin tum beldeleri de isin icine girecegi icin cok uzun surecek... Elimde bu sekilde dosya var ve eger mumkunse bir cirpida olabilirse mucize gibi bir sey olurdu benim icin.
Simdiden yardimini esirgemeyenden Allah razi olsun.
Saygilarimla.
Bu forum dahil bir cok forumda aradim ama benim ki gibi bir derdi olan cozumu yazmamis malesef. Sonucta, zamaninizi almaya ve sormaya karar vermek zorunda kaldim.
Durum Su:
A1 hucresinde sehirlerin isimleri var.
B1 hucresinde bu sehirlerin belediyelerinin internet adresleri var.
Yapmak istedigim, bu sehirlerin linksiz isimlerine, karsilarinda ki web adreslerini otomatik atamak.
A1: Adana
A2: Adıyaman
.....
B1: www.adana.bel.tr/
B2: www.adiyaman.bel.tr/
.....
C1: Adana yazacak ve Adana' nin web sayfasinin linki atanmis olacak sekilde.
C2: Adıyaman yazacak ve Adıyaman' in web sayfasinin linki atanmis olacak sekilde... Bu...
Tek tek yapabilirdik ancak koyler kasabalar dahil memleketimin tum beldeleri de isin icine girecegi icin cok uzun surecek... Elimde bu sekilde dosya var ve eger mumkunse bir cirpida olabilirse mucize gibi bir sey olurdu benim icin.
Simdiden yardimini esirgemeyenden Allah razi olsun.
Saygilarimla.