arkadaşlar benim bir tablom var bu tabloda önce cariye göre sonra kdv oranına göre toplam aldırmak istiyorum. bir türlü yapamadım örneğini ekte gönderiyorum.
yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. buda benim işimi gördü fakat bunu benden başka birçok kişi kullanacağından herkez özet tabloyu kullanamıyor bende buna benzer bir şey yaptım fakat beceremediler. raporları karıştırmışlar ben formulle bu işi yapıp sonra formulleri ve sutunları kitleyim kimseye değiştirtmemek amac. yinede yardımlarınızdan dolayı teşşekkürler.
mesudiye 052 ilginden dolayı teşekkür ederim ama bu yaptığın sadece % 18 lik kdv lerin toplamını veriyor ben o işi etopla ile yaptım bana X carisinin % 18 likleri x carisinin % 8 likleri , 1 ve 0 lıkları lazım.ben daha önce anlatamadım galiba yinede teşekkürler. yinede bu formul başka işime yaradı.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.