• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki tarih arasındaki farkı gün olarak alma

Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaslar iki tarih arasindaki farkı gün olarak alıp 3 cü bir hücreye yazdirmak istiyorum fakat tarih sürekli güncellenmedilir.

Örneğin :
01.01.2010
01.01.2011
365

bu iki tarih arasında 365 gün var yarın bu excel sayfasını açtığımda 365 rakamının 364 olduğunu görmek istiyorum ve son 1 hafta kaldığında renginin kırmızı olmasını istiyorum

Örnek ektedir.

Ekli dosyalar

Arkadaslar iki tarih arasindaki farkı gün olarak alıp 3 cü bir hücreye yazdirmak istiyorum fakat tarih sürekli güncellenmedilir.

Örneğin :
01.01.2010
01.01.2011
365

bu iki tarih arasında 365 gün var yarın bu excel sayfasını açtığımda 365 rakamının 364 olduğunu görmek istiyorum ve son 1 hafta kaldığında renginin kırmızı olmasını istiyorum

Örnek ektedir.

Merhaba
Kod:
=(A2-A1)-(BUGÜN()-A2)
Şeklinde denermisiniz

sonucu tarih bazında değilde gün bazında yazdırmak istiyorum hücreye. (Kalan Gün 364 gibi.)mümkünmüdür. birde 7 gün kaldığında renginin kırmızıya dönüsmesini istiyorum. Örneğime bakarsanız daha detaylı görebilirsiniz.

Yavuz Bey teşekkür ederim. aslında basitmiş ama gözden kaçan noktalar var imiş. Elinize sağlik

Merhaba
İyi Çalışmalar
Farklı Bir Örnek
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba
İyi Çalışmalar
Farklı Bir Örnek
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.

inceledim gerçekten güzel bir çalışma olmuş. oldukçada ayrıntılı çok teşekkür ederim.

Geri